2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

474 بازدید | 61 پست

یک سال و چند خودشو به هر دری زد تا دوست شیم 

اما شرایط ازدواج نداشتیم 

میگفت عقب نمیکشم 

چون سنش کم بود از من ۳ سال 

منم نمیخواستم به خاطرمن اذیت بشه هر سری میخواستم تموم بشه اما اصرار اصرار که برگرد 

اخرا همش بحث و دعوا و تنش داشتیم 

و یهو گفتم میرم 

دوباره بعد سه روز نتونستم برگشتم اونم حرف زد 

یهو شدم سوم شخص یهو گفت دیگه نمیشه 

یعنی ۳۶۰ درجه عوض شد 

یه بار زنگ زدم تا گریه کردم 

گفتم کسی هست تو زندگیت گفت نه 

خیلی اخلاقش عوض شد 

تا جایی که گریه میکردم ناراحت میشد اما این اواخر نه اخرش با گریه گفتم بیام ببینمت گفت جاییم نیستم فردا ببینیم 

زنگ‌زد گفت فردا نمیشه دکترم پس فردا منم گفتم اصلا نمیخوام ببینمت اشتباه کردم تا غرورمو برگردونم

الان چند روزه دیگه چون غرورمو نمبخوام خرد کنم پیام نمیدم اصلا  اما دارم خفه میشم 

وااای قلبم 

چجوری پس کنار اومده با نبودم را بهو سرد شد 

اما استوریامو میبینه جواب میده گاهی 

خودش گاهی از دلتنگی میزاره 

گفتم برگرد گفت کنار بیا دیگه 

سنش کمه.فاصله سنی دارن.خانواده اش مخالفن..کار نداره..پول نداره.براس عادی شدی...یه احساس زود گذر بوده براش...خیلی موردای دیگه

وقتی به یه احمق بیش از حدخوبی میکنی،خودتو واسه ضربه هاش آماده کن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزارش کنار و هیچ استوریاشو چک نکن کم رنگ شو اصلانم بهش نگو برگرد اصلااااا ببین برمیگرده اگه دوستداره پس کم رنگ شو دیگه زنگ نزن دیگه انلاین نبا دیگه استوری غمگن نزار دیگه نباش .... همین پیاماشو ن ریپلای کن ن چک کن هیچکاری نکن چون تو تا جایی ک تونستی تلاشتو کردی و گفتی برگرد ک برنگشت نمیتونی ک بزور بزاریش کنارت دختر

اما کم رنگ شو همین

نباش

نباش 

نباش 

پشینون میشه ولی زمان بره 

اصرار ب موندنش نکن شاید قسمت بود ک جدا شید شاید ادمی نبود ک خوشبختت کنه 

حس اول همیشه درسته  اوایل انقد گوشی از دسترس خارج میکردم دوستانه بفهمه راهمون جداست هی زنگ زنگ اصرار اصرار.... دیگه دل ادم راضی میکنن همینکه میای جلو به بدترین شکل ممکن نابودت میکنن واقعا حساب کتاب داره به این کار میگن نامردی بی جواب نمیمونه... حساب کتاب داره شک نکن 

ولی خودتم باید درس بگیری هیچ وقت از ایده الت کوتاه نیای 

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
حس اول همیشه درسته  اوایل انقد گوشی از دسترس خارج میکردم دوستانه بفهمه راهمون جداست هی زنگ زنگ ...

میگفت عشق اولمی مگه میشه عقب بکشم 

اره منم مقصر بودم گاهی اذیت میکردم اما به خدا قصدم ناز کشیدن اون‌بود یهو رفت،

خب من چکار کنم با این وابستگی  دارم خفع میشم  تمرکز ندارم

حق داری،دردش رو باید تحمل کنی...کاری جز تحمل و صبر نمیتونی انجام بدی...این که گریه کنی...به زمین و زمان بد بگی...اوج بگیری و فرود بیای...به خودت و احساست سخت بگیری یا حتی خودت رو بابت احساست سرزنش کنی،اینا همه پروسه بهبودته...بعد که درادت اوج بگیرن...به مرور دردا و غمات شروع میکنن به نزول و کم و کم تر میشن...

حق داری،دردش رو باید تحمل کنی...کاری جز تحمل و صبر نمیتونی انجام بدی...این که گریه کنی...به زمین و ز ...

امان از عشق که دلتنگی میاره 

همش میگم نکنه من مقصرم هی میخواستم تموم کنم اماقصدم این بود نازموبکشه 

وااای 

بعد میگم نه خب من که گفتم درست میکنم خود مو اماگفت نه من صحبت هامو کردم کنار بیا

در باره برخوردت با اون آقا هم،دنبالش نرو،چک اش نکن،و بلاکش کن..آدمای نصفه نیمه رو توی زندگیت راه نده.نذاربا احساست بازی کنه.تو بازیچه نیسی که هروقت دلش بخواد بیاد هروقت حوصله و وقتشو نداره بره..

در باره برخوردت با اون آقا هم،دنبالش نرو،چک اش نکن،و بلاکش کن..آدمای نصفه نیمه رو توی زندگیت راه نده ...

چون هم دانشجوییم 

نمیتونم بلاک کنم 

بعدم انفالو کردم اومد درخواست داد 

منم میگم بشم مثل خودش بی تفاوت چرا بلاک چرا انفالو 

اما از درون داغونم 

اماپیام نمیدم بهش 

دیگه نمیگم برگرد 

امان از عشق که دلتنگی میاره  همش میگم نکنه من مقصرم هی میخواستم تموم کنم اماقصدم این بود نازمو ...

اون نمیخاد ادامه بده و فکراشو کرده..توهم بندازش کنار..همونطور که اون انداخت..اینا همش بهانه هس،اونی که موندنی باشه میمونه

چون هم دانشجوییم  نمیتونم بلاک کنم  بعدم انفالو کردم اومد درخواست داد  منم میگم بش ...

فراموشش کن..تو میتونی،سخت تر ازینا رو پشت سر گذاشتی،از پس اینم میتونی بربیای..