2777
2789
عنوان

سقوط کرد 😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7230 بازدید | 210 پست
من بیکار نیستم  تو اتوبوس بودم و فکر میکردم شما درکم میکنید و مثل اینکه اصلا نمی‌تونید باور ک ...

با اتوبوس چرا؟ 

هواپیمای شخصیتون نقص فنی داره؟!

یا رانندتون دیر اومده؟

خواب اینجوریه که میبینی یهو وسط جاده شمال با مایکل جکسون و نانسی عجرم سوار پرایدی دارید قلیون میکشید و هایده گوش میدید و اینا همش خیلی طبیعیه واست و اصلا واست سوال نیس که چرا باید مایکل جکسون شلوار کوردی بابامو پوشیده باشه👀🦉

دوستان فضای مجازیه معلوم نیست خبر صدق باشه یا کذب ،نهایت میتونیم تاپیک رو ترک کنیم اما کسی رو قضاوت نکنیم و دل کسی رو نشکنیم 

کار درستی نیست یک درصد احتمال این رو بدیم که خبر درسا باشه و نیاز به دردودل داشته باشه

خدایا خیلی بهت نیاز دارم💚🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علی محمدی  سرهنگ علی محمدی دوسال پیش مرد

دو تا اسم و فامیلی که خیلیییی تو کشور باب هستن رو کنار هم گذاشته 😂

واقعا برای ذهن مریضت متاسفم

خواب اینجوریه که میبینی یهو وسط جاده شمال با مایکل جکسون و نانسی عجرم سوار پرایدی دارید قلیون میکشید و هایده گوش میدید و اینا همش خیلی طبیعیه واست و اصلا واست سوال نیس که چرا باید مایکل جکسون شلوار کوردی بابامو پوشیده باشه👀🦉
خیر همچین چیزی نیست همیشه این‌طور نیست که این‌جوری بشه اینم مثل قتل های ناموسیه مثلا می‌بینیم یه موض ...

دوست عزیز سقوط هواپیمای جنگی فوق العاده ارزش خبری بالایی داره. به چندین دلیل که یکی از کم اهمیت ترین این دلایل قیمت بالای هواپیماهای جنگنده است. 

زدم بود واقعا حالا نمیدونم ربطش ب شوهر این خانوم چیه 

ایشون که با تعویض پلاک مرتبطه بنده خدا

زنده هم هست

دوست عزیز سقوط هواپیمای جنگی فوق العاده ارزش خبری بالایی داره. به چندین دلیل که یکی از کم اهمیت ترین ...

گفتم ممکنه استارتر جو داده باشه و اصلا سقوطی درکار نباشه مثلا بهش گفتن هواپیمای همسرش یکم نقص فنی براش به وجود اومده ایشونم جو داده که سقوط کرده

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

انشالله دوست شوهرت خوب بشه.

هرچند کسی که از هواپیما سقوط بکنه حالش خیلی بد میشه نمیدونم چطور شوهرت حالش خوبه مگه جواد جوادیه

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
دوستان فضای مجازیه معلوم نیست خبر صدق باشه یا کذب ،نهایت میتونیم تاپیک رو ترک کنیم اما کسی رو قضاوت ...

نکنید اینکارو الان بهتون میگن حتما کاربری سوم استارتر هستین😂به منکه گفتن کاربری دوم😂😂

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆