2777
2789
عنوان

سقوط کرد 😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7230 بازدید | 210 پست
متاسفم واسه همتون 

پشت گوشی نشسته داره به ریش نداشته ما می‌خنده 😒😂

جمع کن بساط دروغتو متوهم 

@نی_نی_یار_پنج  

خواب اینجوریه که میبینی یهو وسط جاده شمال با مایکل جکسون و نانسی عجرم سوار پرایدی دارید قلیون میکشید و هایده گوش میدید و اینا همش خیلی طبیعیه واست و اصلا واست سوال نیس که چرا باید مایکل جکسون شلوار کوردی بابامو پوشیده باشه👀🦉

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی اسی فقط فامیلی محمدی بلدیا

استاد محمدی سرهنگ محمدی😂

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
متاسفم واسه همتون 

خودتو به روانپزشک نشون بده

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چون بیکاره میخواد با احساسات مردم بازی کنه

من بیکار نیستم 

تو اتوبوس بودم و فکر میکردم شما درکم میکنید و مثل اینکه

اصلا نمی‌تونید باور کنید

هر کجای این کره خاکی باشی خدا هواتو داره :)
خانمها اینکه ما زودباور نیستیم دلیل بر بدبینی ما نیست  به دروغ کسی هم بال و پر ندید کسایی هم ...

دوست عزیز من ترجیح میدم "مثلا" زود باور باشم تا این‌که آدمی باشم که مرتبا در حال قضاوت بقیه‌ست همون‌طور هم که مشاهده کردید به من تهمت زدند ساده بودن خیلی بهتر از بی‌فرهنگ بودنه⚘

اما خب من قبلا هم گفتم من حرف استارتر رو باور نکردم ولی این‌جا اگر بگی همسرم دندون‌پزشکه میگن دروغ‌گو داری پز زیرپوستی می‌دی اما به‌نظرم همچین چیزی عجیب نیست غیرممکنه همسر یه دندون پزشک نی‌نی‌سایت  داشته باشه؟اینم همین‌طوره کسی باور نمی‌کرد که همسر این خانم خلبان باشه چون انگار براشون عجیبه

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
اخرم نگفت کیه 🤣🤣

نه😂😂😂

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
من بیکار نیستم  تو اتوبوس بودم و فکر میکردم شما درکم میکنید و مثل اینکه اصلا نمی‌تونید باور ک ...

باشه خانم محمدی

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭

زن خلبان بااتوبوس کجا میره😂😂😂😂

من بیکار نیستم  تو اتوبوس بودم و فکر میکردم شما درکم میکنید و مثل اینکه اصلا نمی‌تونید باور ک ...

وسط دوتا ایستگاه چرت میزنی بعدمیای می‌نویسی چی خواب دیدی🙄🙄🙄🙄

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...