2777
2789
عنوان

سقوط کرد 😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7230 بازدید | 210 پست
بچه ها چرا انقدر براش پوکر می‌فرستین مگه همچین چیزی غیرممکنه؟این همه خلبان و کسایی داریم که سروکارشو ...

چرا امکان پذیرع😂

ولی اینکه هیچ کجا خبر همچین سقوط هواپیمای جنگی نیس عجیبه

اگه همچین اتفاقی افتاده باشه باید کل شبکه های خبر نوشته باشن😒

خواب اینجوریه که میبینی یهو وسط جاده شمال با مایکل جکسون و نانسی عجرم سوار پرایدی دارید قلیون میکشید و هایده گوش میدید و اینا همش خیلی طبیعیه واست و اصلا واست سوال نیس که چرا باید مایکل جکسون شلوار کوردی بابامو پوشیده باشه👀🦉

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چمیدونم  شاید مرده که بهم نمیگن  چون خودش زنگ نزد باباش زنگ زد  خیلی گیج شدم

🙄🙄

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭
شوهرت خلبانه؟؟ حقوقش چقدره؟؟

اخه تو این موقعیت🤦‍♀️

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
آیا این داستان واقعی است؟؟

عزمزم چرا نباشه 

شما فکر می‌کنید من دروغ میگم 

من چون هیچکسو ندارم تو ی این سایت عضو شدم و خواستم واسش دعا کنید 

هر کجای این کره خاکی باشی خدا هواتو داره :)
چمیدونم  شاید مرده که بهم نمیگن  چون خودش زنگ نزد باباش زنگ زد  خیلی گیج شدم

جمع کن خودتو دروغگو

خواب اینجوریه که میبینی یهو وسط جاده شمال با مایکل جکسون و نانسی عجرم سوار پرایدی دارید قلیون میکشید و هایده گوش میدید و اینا همش خیلی طبیعیه واست و اصلا واست سوال نیس که چرا باید مایکل جکسون شلوار کوردی بابامو پوشیده باشه👀🦉

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
بیشترین ریپ نی نی سایت تو سالی که گذشت برا شما بود فک کنم    

دقیقاً همشون هم این استیکر بود😐

بعد نمی‌دونم عیب سوالم چی بود فقط پرسیدم همسرت خلبان‌ ؟حقوق خلبان ها چقدر همین واقعا بی احترامی نبود خانما این همه جبهه گرفتن