2777
2789
عنوان

سلام نامزد با صیغه چه فرقی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 28 پست
تو نامزدی یه عده صیغه محرمیت میخونن مدت دار، یه عده هم نمیخونن. ما اصلا رسم صیغه نداریم بد هم میدونی ...

اها نه منظورم اینه ک چجوری بدون عقد کردن توی دوران نامزدی محرم میشن؟همون صیغه میشه؟

نازنین هستم 🙋‍♀️عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۸ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

ما ب دوران قبل از عقد ینی دورانِ نشون،  میگیم نامزدی حالا بعضیا ی صیغه محرمیت تو این دوران میخ ...

خب اونایی که نمیخونن نمیشه بهم دست بزنن؟

حرف بزن ابر مرا باز کن دیر زمانی است که بارانی‌ام!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما نامزدیمون بدون صیغس

البته ما  به دوران عقدم میگیم نامزد

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
خب اونایی که نمیخونن نمیشه بهم دست بزنن؟

بستگی ب اعتقادات داره

ما میزدیم😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
اها نه منظورم اینه ک چجوری بدون عقد کردن توی دوران نامزدی محرم میشن؟همون صیغه میشه؟

بله، صیغه محرمیت بینشون میخونن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ما برامون مشکل نیست .... اگر از نظر حجاب و رفت و آمد و اینا میگی... تو نامزدی اوکی هست دیگه! 

صیغه رو ولی اطرافیانم‌بد میدونن

که البته میدونی که ... بهتره هر غلطی که میشه بکنید ، رو نکنید 😁😉

دقیقا من تازه تو عقدمم هرغلطی که میشه کردو قصد ندارم بکنم تا به مشکلاتی که ی سریا با غلط براشون پیش میاد و نه ماه طول میکشه تا حاصلش دچار نشم😂😂

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'

نامزد  برات یه نشون میخره میصبری براش میاد عقد میکنین بعد عروسی میکنین شوهرت میشه...

صیغه همون دعای عقده ک رسمی و نوشته نشده...گاها تو دوران نامزدی محرم میشن بدون ثبت ک اگه مشکلی پیش اومد بدون رابطه و اینا راحت جداشن و اسمی نیاد تو شناسنامشون ...دگه اینکه بغیر از نامزدیو عروسی آدمای چیزززز🔞 صیغه میکنن تا چیزززز 🔞کنن بعد جداشن😄🖤🖤 

بستگی ب اعتقادات داره ما میزدیم😂

آره اعتقاد مهمه 

مثلا دیگه اون دو نفر دلاشون بهم محرمه بقیه هم میدونن اینا تو آشنایی هستن دیگه عیب نداره بنطر من البته .

کلا کلمه صیغه برام یجوریع حس خوبی ندارم بهش 

حرف بزن ابر مرا باز کن دیر زمانی است که بارانی‌ام!

دلیلی نداره ب کسی بگید نامزدی محرم هستید چون هنوز عقد نشدید و اگه خدای نکرده به هم بخوره نامزدی و بقیه بدون صیغه بینتون جاری بوده وجه خوبی نداره شما بهتره به اطراف بگید نامزد خالی هستیم 

اون صیغه محرمیت هم برای دل خودتون خوندیدید دیگ ضرورتی نداره حتی مادر بزرگ و خاله و عمه هم بدونن