2777
2789
عنوان

ژل لب

121 بازدید | 14 پست

سلام خانمای خوشکل من ۴ روزه ژل لب  روسی زدم و یه طرف لبم ورم داره و احساس سفتی داره لطفا کسایی که تجربه دارن میشه بگن طبیعی هست یا نه خیلی نگرانم  تا چند روز ورم داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۹۰۰ هم چینی هست .ژلهای خوب از ۲میلیون به بالا هستن.ولی احتمالا خونمردگی هست که اینجور شدی

اره هیالورونیک اسید کره بود فکر کنم نه گلم شیراز زدم و کلا همه جا تخفیف عالی عیدانه زدن  قیمتها عالب

اره هیالورونیک اسید کره بود فکر کنم نه گلم شیراز زدم و کلا همه جا تخفیف عالی عیدانه زدن  قیمتها ...

اره من خودمم تو اف عیدانه بوتاکس کردم باقیمت عالی.ولی اگه پیش دکتر زدی پس احتمالا بخاطر خونمردگی اینطور شدی.چون دکترا با ژل بد  اسم خودشون خراب نمیکنن.احتمالا واکنش بدن خودت اینجور بوده.بعضیا کبودی و خونریزی دارن بعضیا ندارن

یه کم کبود هست این طرف ممکنه خوت مردگی باشه؟

هرچی هست واکتش بدن خودته خوب میشه نگران نباش بذار حداقل چها پنج روز بگذره.نمیدونم ژل تاحالا زدی یا نه اما به مرور خودش رو نشون میده.تو هر فردی هم یه جوره.تو فعلا تا جایی که میتونی اب بخور