2821
2789
عنوان

عید کجا برم؟🥲

237 بازدید | 14 پست

سلام

دوستان من شوهرم دو سال قبل به علت سربازی خونه نبودن (سال اول ما باهم عقد نبودیم اما سال دومی که عید خونه نبودن، عقد بودیم الان هم عقدیم)

پدر من قراره امسال برن خونه خواهرم که شهر دیگه‌ست

خب قاعدتا منم دوست دارم پیش خونواده خودم باشم

اما از اون طرفم دلم می‌خواد همراه شوهرم باشم

بنظرتون چیکار کنم؟🥺

شوهرم میگه بعد از سال تحویل می‌ریم خونه خواهرت و فرداش برمی‌گردیم☹

قد: ۱۶۰  وزن فعلی: ۴۳   وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺

راست میگه دیگه 

یه سر بزنید بهشون بعد بیاین خودتون با هم برید بگردیم و خوش باشید 

عرزشی نیاد تو تاپیکام حوصله ندارم / یه آدم مودی ک هر لحظه نظرش عوض میشه از رو تاپیکم جاج نکن/ طرفدار ابدی شادمهرم/همینه ک هست در ضمن ک خ پ ت🙂

نصف این ور نصف اون ور 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حرف شوهرتو گوش کن

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

یه چند روزی با همسرتون برین پیش خانوادتون چند روزشم خودتون و همسرتون باشین  اگه همسرتونم نمیتونه پیش خانوادتون بیان شما یه چند روز با خانواده باشین چند روزم با همسرتون 

راست میگه دیگه  یه سر بزنید بهشون بعد بیاین خودتون با هم برید بگردیم و خوش باشید

آخه قرار نیست باهم بگردیم و خوش باشیم

اگه از خونه خواهرم برگردیم، باز باید برم خونه مادرشوهرم بمونم و شوهرم قراره کل روز سرکار باشه

راست میگه دیگه  یه سر بزنید بهشون بعد بیاین خودتون با هم برید بگردیم و خوش باشید

بعدشم اونطوری باید برم خونه فامیل شوهرم اونم بدون خودش

حرف شوهرت منطقی تره دیگه حالا یه روز اینور اونور مهم اینه با عشق باشی

آخه ببین مامانم اینا قراره اونجا بمونن

من و شوهرم اگه برگردیم باید دائما خونه مادرشوهرم یا در رفت و آمد با فامیل شوهرم باشم اونم بدون خود شوهرم

چون میره سرکار

خب چرا بیشتر نمی مونه؟ حالا خودشم بخواد برگرده تو بمون  هنوز خونه تون نرفتین که  بخوای ب ...

چون می‌خواد بره سرکار

یه چند روزی با همسرتون برین پیش خانوادتون چند روزشم خودتون و همسرتون باشین  اگه همسرتونم نمیتون ...

ممنونم عزیزم

خب خودت بمون پیش خانواده ت اون که میخواد بره سرکار تو تنها میمونی

تصمیم گرفتم عید برم خونه مادرشوهرم

سیزده‌بدر خونه مامان خودم

2824
2823
2791
2779
2792