mtoofani مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 927 عنوان ازمایش+عکس 251 بازدید | 31 پست میشه ببینید نگرام 1400/12/26 | 11:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روووشا عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 852 عفونت باکتریایی ادرار داری نگران نباش عزیزم دکتر بهت دارو میده زود خوب میشی
mtoofani مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 927 عفونت باکتریایی ادرار داری نگران نباش عزیزم دکتر بهت دارو میده زود خوب میشی وای خیلی حاده؟
mtoofani مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 927 عفونت باکتریایی ادرار داری نگران نباش عزیزم دکتر بهت دارو میده زود خوب میشی میشه از خونمو ببینی
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22899 عفونت ادراری داری عزیزم باید بری دکتر دارو بده آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
روووشا عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 852 وای خیلی حاده؟ حاد و غیر حاد نداره باکتری تو ادرارت هستاصلا نگران نباش زود خوب میشی چیزی نیس که نگرانش باشی ولی زودتر برو دکتر که دارو بده بهتسوزش داری موفع ادرار؟
mtoofani مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 927 حاد و غیر حاد نداره باکتری تو ادرارت هست اصلا نگران نباش زود خوب میشی چیزی نیس که نگرانش باشی ولی ز ... ن ندارم ولی ی مدت کمردرد داشتم
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22899 یه کوچولو هم دفع پروتئین داری ، مقدارش ناچیزه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22899 تکرر ادرار داری اسی؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
2jan عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 2697 ناچیز دفع پروتئین داری و عفونت ادراریعفونتت با سفکسیم حل میشه سریع ، دفع پروتئینتم کمه ،دکتر تشخیص میده چکار کنه در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان " میگویند ، " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤
mtoofani مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 927 حاد و غیر حاد نداره باکتری تو ادرارت هست اصلا نگران نباش زود خوب میشی چیزی نیس که نگرانش باشی ولی ز ...
2jan عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 2697 باید آب زیاد بخوری که عفونتت خارج شهدر حدی بخور که ادرارت کاملا سفید شه ، روزانه ۱.۵ الی ۲ لیتر کافیه در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان " میگویند ، " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤
2jan عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 2697 در کل مشکل جدی و حادی نداریداروهات رو ب موقع بخور نگران هیچی نباش در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان " میگویند ، " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤
mtoofani مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 927 تکرر ادرار داری اسی؟ ن اصلا فقط کمردرد باردارمممم وای چیکار کنم برا بچم خطر نداشته باشه