2777
2789
عنوان

لوازم آرایش

173 بازدید | 23 پست

سلام کیمیا هستم تازه وارد (: 

بچه ها من ۱۸ سالمه و خیلی دوست دارم یکمی لوازم آرایش بخرم مثلاً در حد رژ و لاک و عطر (از آرایش خیلی زیاد خوشم نمیاد) دوست دارم تمیز و مرتب باشم اما مامان من خودش اصلا اهل آرایش نیست من خیلی دوست دارم یکمی آرایش داشته باشم مثلاً مهمونی عروسی جشن تولدی جایی میرم دوست دارم تمیز و مرتب باشم اما مامانم هیچ وقت برام لوازم آرایش نخریده و منم خجالت میکشم که بگم مثلاً لوازم آرایش بخر به نظرتون چیکار کنم؟ 

خجالت نداره ک بگو من لوازم ارایش میخوام

این حقیقت هرگز عوض نمیشد ما به خودمان مربوطیم :))) من همونم که میرسم به هرچیزی که بخوام :)))                     جایی که عشق باشد معجزه هست :)))

۱۸ سال دیگه واقعا سن مناسبیه 

خودت نمیتونی از دیجی بخری ؟ اگر بهش بگی مخالفت میکنه؟

علاوه بر ارایش روتین پوستی م انجام بده

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بامامانت صحبت کن بگوقول میدم ازرنگای مات استفاده کنم که زیادتوی چشم نباشه،ففط توی مهمونیا،

من که کاربه مامانت ندارم امابخدالوازم آرایشی پوستوداغون میکنه،من۲هفتس عمل لیزیک کردم نبایدارایش کنم پوستم عالی شده،

توهم به جاش به پوست وموهات برس که بدون ارایشم زیباباشی

خجالت نداره ک بگو من لوازم ارایش میخوام

آخه روم نمیشه بگم همیشه خودش برای من خرید می‌کنه مثلاً چند وقت پیش رفتیم مغازه لوازم آرایشی و بهداشتی گفت کیمیا جان مامان چیزی نمیخوای ؟ گفتم مثلاً چی ؟ گفت شونه بخرم گفتم نه مثلاً نگفت لوازم آرایشی بخر 

۱۸ سال دیگه واقعا سن مناسبیه  خودت نمیتونی از دیجی بخری ؟ اگر بهش بگی مخالفت میکنه؟ علاوه بر ...

راستش نه مامانم اجازه نمیده آنلاین خرید کنم و بدتر از این اینکه خجالت میکشم آرایش کنم 

عزیزم بامامانت صحبت کن بگوقول میدم ازرنگای مات استفاده کنم که زیادتوی چشم نباشه،ففط توی مهمونیا، من ...

آخه پوست لبم ترک ترک همش خون میاد رنگش خیلی بدجور شده خداروشکر که ماسک هست رو صورتم دیده نمیشه اما مهمونی جایی میرم ماسک ندارم که خیلی لبم بدرنگ و زشت شده میگید چیکار کنم؟

آخه روم نمیشه بگم همیشه خودش برای من خرید می‌کنه مثلاً چند وقت پیش رفتیم مغازه لوازم آرایشی و بهداشت ...

نه عزیزم ی بار ب مادرت بگو بخدا چیزی نمیشه 

این حقیقت هرگز عوض نمیشد ما به خودمان مربوطیم :))) من همونم که میرسم به هرچیزی که بخوام :)))                     جایی که عشق باشد معجزه هست :)))
راستش نه مامانم اجازه نمیده آنلاین خرید کنم و بدتر از این اینکه خجالت میکشم آرایش کنم 

خب قرار نیست ک میکاپ کنی 

ی ضدافتاب رنگی بگیر 

با ی ژل ابرو 

و ی برق لب 

خیلی طبیعی میشه 

مژه هاتو شونه کنی خوبه ریمل نزنی

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚
عزیزم بامامانت صحبت کن بگوقول میدم ازرنگای مات استفاده کنم که زیادتوی چشم نباشه،ففط توی مهمونیا، من ...

من پوست خودم خیلی صاف و تمیز اصلا نیازی به کرم پودر و اینا نیست من مثل هم سن و سالام دوست ندارم آرایش عجیب و غریب مثل خط چشم و مژه مصنوعی و کرم پودر و پنکیک بزنم فقط دوست دارم یک رژ لب و لاک و عطر بخرم همین .

آخه پوست لبم ترک ترک همش خون میاد رنگش خیلی بدجور شده خداروشکر که ماسک هست رو صورتم دیده نمیشه اما م ...

عزیزدلم ازبالم لب استفاده کن واسه ترک پوست لبت عالیه،رژلب سرب داره لبتوبدترمیکنه،واسه رنگشم یه رژلب حرارتی بگیرهم نرم میکنه هم۲۴ساعت یه رنگ طبیعی نازروی لباته،حمومم بری نمیره

عزیزدلم ازبالم لب استفاده کن واسه ترک پوست لبت عالیه،رژلب سرب داره لبتوبدترمیکنه،واسه رنگشم یه رژلب ...

بالم لب رو باید از کجا بخرم؟ گرونه ؟ قیمتش رو میدونید؟

نه عزیزم ی بار ب مادرت بگو بخدا چیزی نمیشه 

آخه ما عروسی هم مثلاً می‌خوایم بریم مامانم چند وقت پیش آرایشگاه برد فقط موهام رو اتو کشیده و تموم هیچ آرایشی نکردم بدون آرایش رفتم عروسی انقدر خجالت کشیدم که تو جمع همش سرم پایین بود 

من پوست خودم خیلی صاف و تمیز اصلا نیازی به کرم پودر و اینا نیست من مثل هم سن و سالام دوست ندارم آرای ...

رژلب همون رژحرارتی که بهت گفتم تهیه کن رنگش هم طبیعیه هم خوشگله هم ماندگاری بالاداره،جوری جذب لبت میشه انگاری لبای خودت این رنگه،نرم وخوشگلم میشه،عطرم که دیگه بایدبامامانت صحبت کنی،لاکم میتونی ازرنگای پوست پیازی،طلایی روشن،صدفی واینااستفاده کنی که زیادتوی چشم نباشه