2777
2789

سلام دوستان, ما 1سال و 10ماهه که تو اقدامیم اما نی نی دار نشدیم, ماه پیش هم iui بودم که نتیجه نگرفتم, امروز روز 24هستم و صبح لکه قهوه ای دیدم, ممکنه خبری باشه؟ تاریخ پریودیم3فروردینه و همیشه سر تاریخ میشم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو این یسال و ۴ماهی ک اقدامم اینجوری شدم چند بار و بعدش پریود شدم😢 انشالا بزودی باردار بشی هم ...

همسرم ازمایش اسپرمش اوایل یکم مورفولوژیش پایین بود1مدت دارو خورد خیلی بهتر شد, که دیگه دکتر گفت دارو نیاز نیست, پاییز 2بار کرونا گرفت, ازمایشش از روز اول هم که دارو نمیخورد بدتر شد, دکتر گفت احتمالا به خاطر کرونا هست

برای من که همون تاریخ پریودی بود اما فقط به صورت لکه بینی بود خون ریزی شدت نداشت

یعنی برای من الان زوده؟ بنظرم روز 12یا13 تخمک آزاد شده ،الان روز24هستم

منم تو این یسال و ۴ماهی ک اقدامم اینجوری شدم چند بار و بعدش پریود شدم😢 انشالا بزودی باردار بشی هم ...

یعنی لکه قهوه ای دیدی و چند روز بعدش پریود شدی؟ شما مشکلت چیه گلم؟ ما جزو نازایی بدون علت هستیم 

یعنی لکه قهوه ای دیدی و چند روز بعدش پریود شدی؟ شما مشکلت چیه گلم؟ ما جزو نازایی بدون علت هستیم  ...

بله لک قهوه ای

منم فک میکردم حتما لانه گزینیه ولی ۳،۴ روز بعدش پریود میشدم

من بعد یسال اقدام ک دکترمو عوص کردم گفت همسرم بره اورولوزی رفت و گفتن واریکوسل خفیف داره

۴ماه دارو خورده الان دکترش گفت دیگه نیاز ب دارو نیست

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
بله لک قهوه ای منم فک میکردم حتما لانه گزینیه ولی ۳،۴ روز بعدش پریود میشدم من بعد یسال اقدام ک دکت ...

من 3بار دکتر عوض کردم ولی هیچ کدومشون نگفتن همسرم دکتر بره, میگن تو این موضوع هرچی بیخیال تر باشه بهتره, من این ماه داشتم تلاشم میکردم که بیخیال بشم تا اینکه امروز صبح لک دیدم. الان ذهنم خیلی درگیر شده

من 3بار دکتر عوض کردم ولی هیچ کدومشون نگفتن همسرم دکتر بره, میگن تو این موضوع هرچی بیخیال تر باشه به ...

انشالا ک باردار باشی و لک لانه گزینی باشه برا شما

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️