2777
2789
عنوان

سبزه عید

| مشاهده متن کامل بحث + 18664 بازدید | 439 پست
😅😅 منم یک سال ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دلمه کاشتم تا اینکه گل در آورد که فلفل بیاره مورچه های نامرد تمام گلاش رو ...

این جور مواقع ها سم بریز روشن سم پاشی کن

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی قشنگ شده،منم عدس و خاکشیر گذاشتم ولی رفتم بازار نارنج دیدم خیلی خوشم اومد خریدم،میشه بگی ...

چشات قشنگ میبینه 

یکم آب اسپری میکنم رو برگاش هر روز یکم هم رو خاکش تا همیشه مرطوب باشه 

روی خاکش چون گلدون کوچیکه تقریبا ده تا اسپری میزنم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

الان۳تا ربان بستم ک وا نره از بس ک بلند شده.حالا واسه۷سین اونارو باز مسکنم ربان پهن میبندم.سبزه عدس ...

ربان پهن صورتی دارم بفرستم برات؟

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

نه بابا ابروت نمیره بزار

نخندید کچلند طفلیا

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

جوش نزن بلندمیشه باید با نخ به درو دیوار اویزون کنی

ن عزیزم نمیخوام بلند بشه همین اندازه دوسش دارم 

گلمم بامن هم عقیدس بلند نمیشه😂😂😂

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

من دیر گذاشتم رشد نکرده هنوز میخرم دیگه چیکار کنم

اره بخر هر سبزه ای ۶۰ تومن اینجا میفروشن 😐