2777
2789
عنوان

سبزه عید

| مشاهده متن کامل بحث + 18664 بازدید | 439 پست
تازه یه دسته گندم بهم میفروخت ۵۰ تومن😐گفتم عامو نمیخوام برم باهاش نون درست کنم که ایقد گرون میدی😶ن ...

واویلا 

خوب گفتی بهش🤣🤣🤣🤣تازه نونم انقد نمیشه چقد ظالم و سودجوهستن خداییش😕😕😕

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکن نکن اینکارو تا برفنا نرفتی😂😂🤣

هابخدا مراقب تایپیکم هستم جرات ندارم تایپیک بزنم🤣🤣🤣🤣

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

وای عزیز دلم چ رمانتیک 🤣🤣🤣

من اردبیل زندگی میکردم روزای برفی منقل میبردم تو بالکن پر از ذغالش میکردم یه کتری زرد هم داشتم میذاشتم روش نیمرو هم رو منقل درست میکردم مینشستیم میخوردیم با نون داغ لذت دنیا رو میبردیم😍الان چندساله قشمم دیگه رنگ برف ندیدم عوضش زمستونا میریم لب ساحل صبحانه میخوریم😁

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه خیالتون راحت فامیل نیستم منم نمیخوام فامیل ببینم  چراهمه ازفامیل فرارین

ن قربونت تورو نمیگم 

اره خداییش ضدحاله🤣🤣🤣

قبل تو فامیلمونو اینجا پیدا کردم همه زندگیمو فهمید🤣🤣🤣

ن قربونت تورو نمیگم  اره خداییش ضدحاله🤣🤣🤣 قبل تو فامیلمونو اینجا پیدا کردم همه زندگیمو فهم ...

وای چه بد خدانکنه من فامیل ببینم توواقعیت که سالهاست کسی ندیدم تنهاجای که بشه گفت دیدم توبلاکیامن  

من اردبیل زندگی میکردم روزای برفی منقل میبردم تو بالکن پر از ذغالش میکردم یه کتری زرد هم داشتم میذاش ...

ایولا بتو بخدا خیلی باحالی والا مگه من جرات دارم برم توبرف شوهرم سروصدا میکنه نرو سرمامیخوری😂😂😂یامیفتی یچیزیت میشه

وای چه بد خدانکنه من فامیل ببینم توواقعیت که سالهاست کسی ندیدم تنهاجای که بشه گفت دیدم توبلاکیامن &n ...

عه پس توام فامیل ستیزی 🤣🤣🤣اره والا فقط مایه شرو دردسرن

واویلا  خوب گفتی بهش🤣🤣🤣🤣تازه نونم انقد نمیشه چقد ظالم و سودجوهستن خداییش😕😕😕

والا انگار سنگکی دو رو خاشخاشی میفروخت ایقدر گرون😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایولا بتو بخدا خیلی باحالی والا مگه من جرات دارم برم توبرف شوهرم سروصدا میکنه نرو سرمامیخوری😂😂😂یا ...

فدات❤️هرکی با من زندگی کنه پیر نمیشه من خیلی روحیه خوبی واسه این کارا دارم شوهرم اوایل همراهیم نمیکرد ولی دید من دست بردار نیستم الان اونم مثل من ذوق این کارا رو داره😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شبیه درخت شده

وای بابام این ایده رو داد 🥴🥴🥴البته این امتحانیه محض احتیاط یکی دیگه هم تو یه ظرف دیگه درست کردم 😂😂

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را...