2777
2789
عنوان

سبزه عید

| مشاهده متن کامل بحث + 18664 بازدید | 439 پست
خالمم ماش گداشت گندید😂

چرا واقعا؟خواهرم و یکی از دوستامم ماش گذاشتن گندید

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
60 تومنننن😐😐😐کنسله میرم از پارک سر کوچه میکَنَم😂😂😂😂

اره ابنجا گرونه میگم که برو از سر زمین با بیل بکن بزار تو بشعاب بیار وسط البته با خاکش بیار

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا واقعا؟خواهرم و یکی از دوستامم ماش گذاشتن گندید

نمیدونم عزیزم چرا اینجوری 

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

ای جانم اینو چ همه خلاقیت بکار بردی

اینارو درست کردیم اخه سیزده بدر مسابقه گداشتن 🤣🤣🤣🤣

ای جانم اینو چ همه خلاقیت بکار بردی

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

60 تومنننن😐😐😐کنسله میرم از پارک سر کوچه میکَنَم😂😂😂😂

اینجا ۱۵ تومنه البته از همین ساده ها که ظرف یک بار مصرف میذارن 

سبدی گرونه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

😅

شوخی کردم عزیزم قشنگه دورش یه چی ببند حلو افتاب نزار بلندتر میشه

اره سفیده ولی فلفل دلمه ناکام موند  فلفل عادی تقریبا یه ۵۰ تایی آورد البته یه دونه بود

بازم خوبه توافتاب باشه حسابی بارمیده بهت 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اینجا ۱۵ تومنه البته از همین ساده ها که ظرف یک بار مصرف میذارن  سبدی گرونه

اهان اینجا داخل گلدون سفالی کاشتن

اره ابنجا گرونه میگم که برو از سر زمین با بیل بکن بزار تو بشعاب بیار وسط البته با خاکش بیار

واااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اگه فردا یه فیلم اومد تو نت یکی با بیل داشت چمن شخم میزد بدونید منم😂😂😂😂😂😂

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

[QUOTE=230533542]واااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اگه فردا یه فیلم اومد تو نت یکی با بیل داشت چمن شخم میزد بدونید منم😂 ...[/QUOT

😂😂😂

زنگ‌میزنم پلیس بیاد ببرتت😂😂😂

اینجا ۱۵ تومنه البته از همین ساده ها که ظرف یک بار مصرف میذارن  سبدی گرونه

خوبه بابااا به خدا فکر نکنم زیر 70 تومن اینجا چیزی پیدا کنم چه بدبختی شده چقدر گرونیه وای

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻