2777
2789
عنوان

عروس لجباز و ...

693 بازدید | 24 پست

سلام خواهران ببخشید برادر من تولد ،63و همسرش تولد ،66 zیه تا بچه دارند هر دو متولد بالای سال 95

برادرم کلا ایران نیست الان یه مدت کوتاه برگشته ایران ولی متاسفانه همسرش اصلا رفتار و حس زنانگی ندارد ببخشید من اینجا عنوان میکنم برای مثال لباس های برادرم را ریخته میگه خودت بشور چایی میگه خودت پاشو دم کن اصلا به خودش نمی ریه طلا دارد و نمی پوشه در صورتی که قبل اومدن برادرم پوشیده بوده و فقط با دو تا لباس رنگ تیره توی خونه می‌کرده هم کلاسی خودم بوده دختر نرمالی بود نمی‌دونم چرا اینجوری می‌کنه در ضمن مادرش هم اصلا نصیحت نمیکنن و فقط حق به دخترش میده برادرم چند روزه اتاقش جدا کرده اما واقعا موندیم این مشکل به چه صورت حل میشه ممنون میشم اگه کسی راه حلی دارد بگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چای ریختن و لباس شستن زنانگی هست؟ 

شما خبر از خیلی مسائل بینشون نداری ، پس دخالت نکن 

البته بنظر من هم ، مردی که بره گزارش زندگی خصوصیش رو،  به خواهر و مادرش بگه ، آدم جالبی نیست 

سلام عزیزم ه نظر من مقصر برادرته که انقدر تنها میزاره خانمشو خوب هر چیزی هم حدی داره اون خانمم به شو ...

خواهر عزیز من جنوبی هستم مردهای ما همه برای درآمد میرن امارات و عادی است

قضاوت نميكنم ما تو زندگي شون نيستيم ولي بوي خيانت مياد  يكي شون حس ميكنم خيانت ميكنه

نه عزیز دلم الحمدلله این چیزا اصلا و ابدا نیست اما اخلاق این عروس یه جوری شده مثل آن زن هوایی که میخان خودشون مرد باشند و مردهاشون زن این مدلی شده