2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد

2637 بازدید | 13 پست

سلام پسرم هشتاد روزشه یبوست داره فقط شیر خودم میخوره متخصص بردم بهش شیاف و قطره بی بی کر داد و گفت به بچه روزی سه قاشق اب جوشیده شیرین شده بدم و سه قاشق اب جوشیده معمولی که من با اینکارا مخالفم و ندادم فقط قطره بچه شکمش شدیدا نفخ میکنه و زور میزنه مجبورا چهار روزی یبار شیاف میذارم شکم پسرم مرتب ماساژ میدم ولی بچم فقط باشیاف شکمش کار میکنه که این باعث میشه تنبلی روده بگیره خواستم از مامانایی که تجربه دارن و واقعا به نتیجه رسیدن ایا مواد غذایی هست مادر بخوره شیرش باعث دفع شکم نوزاد شه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترنجبین یه قاشق مربا خوری بریز تو یک چهارم استکان آب جوش هم بزن بزار کنار تا لا بندازه خاکاش بره ته استکان بعد یواش از صافی رد کن که چوباش نیاد بده بچه شبها بخوره کیف کنه ما از تو بیمارستان میدیم

عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

ازت خواهش میکنم شیاف نزنش نوزاد تا ده روز پی پی نکنه مشکلی نیس روده هاش تنبل میشه پشتشزخم میشه دیگه هیچ وقتم تنبلیش خوب نمیشه بهش ترنجبین بده 

دختر من الان شیش سالش عادت به شیاف داره بدون شیاف کار نمیکنه شکمش چون عادت کرده

هر سوال برای نوزادت خواستی بپرس من خیلی بچه داری کردم 

ممنون از راهنماییتون اما من کلا به بچه هام تا قبل شیش ماه هیچی جز شیر و قطره اد نمیدم دکترش گفت سه تا قاشق اب جوشیده با شکر شیرین شده بدم سه تا قاشق اب جوشیده معمولی اما من همونم راضی نشدم بدم اگه راهکاری هست که خودم بخورم روی شیرم اثر بذاره شکم پسرم کار کنه دارین بگین ممنونتون میشم