2777
2789
عنوان

سینه

234 بازدید | 19 پست

سلام مادرای مهربون هرکس اطلاعاتی درمورد سوالم داره لطفا بگه من رو سینم حالت جای مو دارم مثل دور سینه ک داره گاهی اوقت ک فشار میدم یه چیز سفید خارج میشه سینمم انگار تب داشته باشه ولی معاینه میکنم هیچ توده توش نیست و اندازش هم فرقی نداره چند سال پیش هم بود سونو رفتم گفت چیزی نیست دوتا دکتر رفتم ولی همش استرس دارم حس میکنم داغه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال وقتی دکترگفته چیزی نیس الکی بااسترس خودتومریض نکن من انقدراسترس سرچیزای بیخودی کشیدم ک تواوج جوونی دچارروماتیسم عصبی شدم ک علتش استرس وفشارروانیه

چشت خورد سهیم شدی توظهورش سه تاصلوات سهم شماست
بیخیال وقتی دکترگفته چیزی نیس الکی بااسترس خودتومریض نکن من انقدراسترس سرچیزای بیخودی کشیدم ک تواوج ...

میدونی از آشناها سرطان سینه گرفت شرایط خیلییی بدی شد ترسیدم انگار همش تو استرسم

میدونی از آشناها سرطان سینه گرفت شرایط خیلییی بدی شد ترسیدم انگار همش تو استرسم

نه عزیزم عمر دست خداست اشنا سرطان گرف دلیل نمیشه ک توهم خدایی نکرده بگیری انقد ترس ازسرطانو چاشنی زندگیت نکن زندگی برات از زهرمارم تلخ ترمیشه ها

اون اصلا چیزمهمی نیست

پرفایلتو میخوام ⁦☹️⁩

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
نه عزیزم عمر دست خداست اشنا سرطان گرف دلیل نمیشه ک توهم خدایی نکرده بگیری انقد ترس ازسرطانو چاشنی زن ...

انشالله بلا و مریضی از همه دور باشه منم بازم دکتر برم دیگه خیالن راحت بشه هرروز از استرس اعصابم داغونه

انشالله بلا و مریضی از همه دور باشه منم بازم دکتر برم دیگه خیالن راحت بشه هرروز از استرس اعصابم داغو ...

ریشه مریضا استرسه زندگیتو بیخودی برا خودت وعزیزات تلخ نکن 

عزیزم هرروز کازخواب بیدارمیشی سعی کن حتما هرروز ی صدقه ای دورسرعزیزات وخودت بگردونی بندازی توصندوق صدقات هرچند کم هفتاد نوع بلاومریضو دفع میکنه خیلی تاثیرگذاره 

انشااله تن خودت وعزیزانت همیشه سلامت باشه ❤

ناقابله عزیزم😁😁😁😁😁😁

صاحابش قابل داره 😘😂

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡