soniya_farahmnd مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 689 عنوان ماسک قهوه 125 بازدید | 5 پست سلااااام شبتون بخیردوستان ماسک قهوه کسی استفاده کرده؟ خوبه؟ هفته ای چند بار مناسبه؟با چی ترکیبش میکنید چندین مدل هست ❤❤ من براش دریا شدم او با برکه میپرید 1400/12/25 | 23:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سال__بلوا عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 1205 من هفته ای یکی دوبار با عسل ترکیب میکنم به پوست صورتم میزنم عالیه ، ترکیب قهوه و شیر هم برای دست خیلی خوبه نرم میکنه دست رو ، ولی با شیر ترکیب کردم به صورتم زدم میسوخت که رمز ماست ایستاده مردن.....
soniya_farahmnd مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 689 من هفته ای یکی دوبار با عسل ترکیب میکنم به پوست صورتم میزنم عالیه ، ترکیب قهوه و شیر هم برای دست خیل ... من با روغن زیتون و عسل....یا با ماست هم شنیدمولی وقتی میخوام بشورم اون دونه های ریزش صورتو میسابه..اسیب نمیزنه ینی؟ من براش دریا شدم او با برکه میپرید
سال__بلوا عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 1205 من با روغن زیتون و عسل....یا با ماست هم شنیدم ولی وقتی میخوام بشورم اون دونه های ریزش صورتو میسابه. ... اون دونه ها مثل لایه بردار عمل میکنه اسکراب های آماده هم اون دونه ها رو دارن دونه های قهوه کوچیکه آسیب نمیزنه ولی مثلا شکر چون بزرگه خوب نیست که رمز ماست ایستاده مردن.....
soniya_farahmnd مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 689 اون دونه ها مثل لایه بردار عمل میکنه اسکراب های آماده هم اون دونه ها رو دارن دونه های قهوه کوچیکه آس ... مرسییییی😁❤ من براش دریا شدم او با برکه میپرید