2777
2789

کتاب آتش بدون دود

فیلم زخم کاری (سریال نمایش خانگی) ، شنای پروانه، بدون تاریخ بدون امضا و..

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..

کتاب فرمول برنامه ریزی : از پرفروش ترین کتاب های آمازونه 

۱. اول میاد ۸ تا از اشتباهات رایج برنامه ریزی مردمو می گه

۲. ده مورد از مشهور سیستم های برنامه ریزی رو یاد می ده و خوبی ها و بدی هاشونو می گه 

۳.آموزش قدم به قدم ایجاد یک برنامه ی کامل 

۴.چگونگی حفظ سیستم برنامه ریزی خود 

۵.نقاط قوت و ضعف برنامه های کاغذی و آنلاین (دیجیتال)

۶.طرز فهرست های برنامه ریزی و تقویم ها کنار هم 

انتشاراتشم نشر نوین 

قیمتشم ۳۰ تومنه 

فیلم : پلتفرم ، wonder , انیمه دکتر استون

من اکثرا فیلم نگاه نمی کنم چون امام علی می گه:" چیزی ارزشمند تر از وقت و قلبت نیست "

اکثر فیلمام هم وقت می گیرن ، هم اینکه تورو نسبت به بقیه به مردم و بقیه چیزا بی اعتماد می کنن 

پلتفرم یکی از همین فیلماس 😂 ولی قشنگه، درمورد نظام سرمایه داریه ولی اصلا اونجوری که فکر می کنی نیست، یه چی عجیب غریبیه ، ببین قشنگه باعث می شه یه حس متفاوت داشته باشی 

(حالا که فکر می کنم پیشنهاد بدی دادم ) 

Wonder : من وقتی بچه بودم دیدم ، خیلی قشنگه درمورد یه بچه ایه که به طور مادر زادی زشته قیافش ، و نشون می ده چقدر بچه ی باهوشه خوش قلبیه 

باعث می شه به اینجور افراد خاص یه جور دیگه نگاه کنی بدونی اونا هم آدمن باهوشن و خوش قلبن 

انیمه دکتر استون  : این یکی انیمه است 

داستانش اینه که یه اتفاقی میوفته همه آدما تبدیل به سنگ می شن چند هزار سال بعد که تقربیا هیچ اثری از بشریت نمی مونه و همه جا جنگل شده یه انسان سنگش می شکنه و از سنگش بیرون مباد و دانشمنده و حالا می خواد با استفاده از علم اون شرایط سخت زنده بمونه و بشریت رو دوباره زنده کنه 

(انیمه قشنگیه باعث می شه از علم خوشت بیاد اینکه چجوری از علم استفاده می کنه و ابزار می سازه )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.