کتاب فرمول برنامه ریزی : از پرفروش ترین کتاب های آمازونه
۱. اول میاد ۸ تا از اشتباهات رایج برنامه ریزی مردمو می گه
۲. ده مورد از مشهور سیستم های برنامه ریزی رو یاد می ده و خوبی ها و بدی هاشونو می گه
۳.آموزش قدم به قدم ایجاد یک برنامه ی کامل
۴.چگونگی حفظ سیستم برنامه ریزی خود
۵.نقاط قوت و ضعف برنامه های کاغذی و آنلاین (دیجیتال)
۶.طرز فهرست های برنامه ریزی و تقویم ها کنار هم
انتشاراتشم نشر نوین
قیمتشم ۳۰ تومنه
فیلم : پلتفرم ، wonder , انیمه دکتر استون
من اکثرا فیلم نگاه نمی کنم چون امام علی می گه:" چیزی ارزشمند تر از وقت و قلبت نیست "
اکثر فیلمام هم وقت می گیرن ، هم اینکه تورو نسبت به بقیه به مردم و بقیه چیزا بی اعتماد می کنن
پلتفرم یکی از همین فیلماس 😂 ولی قشنگه، درمورد نظام سرمایه داریه ولی اصلا اونجوری که فکر می کنی نیست، یه چی عجیب غریبیه ، ببین قشنگه باعث می شه یه حس متفاوت داشته باشی
(حالا که فکر می کنم پیشنهاد بدی دادم )
Wonder : من وقتی بچه بودم دیدم ، خیلی قشنگه درمورد یه بچه ایه که به طور مادر زادی زشته قیافش ، و نشون می ده چقدر بچه ی باهوشه خوش قلبیه
باعث می شه به اینجور افراد خاص یه جور دیگه نگاه کنی بدونی اونا هم آدمن باهوشن و خوش قلبن
انیمه دکتر استون : این یکی انیمه است
داستانش اینه که یه اتفاقی میوفته همه آدما تبدیل به سنگ می شن چند هزار سال بعد که تقربیا هیچ اثری از بشریت نمی مونه و همه جا جنگل شده یه انسان سنگش می شکنه و از سنگش بیرون مباد و دانشمنده و حالا می خواد با استفاده از علم اون شرایط سخت زنده بمونه و بشریت رو دوباره زنده کنه
(انیمه قشنگیه باعث می شه از علم خوشت بیاد اینکه چجوری از علم استفاده می کنه و ابزار می سازه )