2777
2789
عنوان

آخر سال ۱۴۰۰

99 بازدید | 13 پست

سلام کیمیا هستم تازه وارد (: 

بچه ها من ۶ ساله که علاقه مند به بازیگری شدم و خیلی دوست دارم بازیگر شم اما مادرم مخالف اصلا راضی نمیشه ، همش میگم مامان من دوست دارم بازیگر شم بزار حداقل کلاس بازیگری شرکت کنم اما اجازه همونم نمی‌ده به نظرتون چیکار کنم؟ قید بازیگری رو هم نمیتونم بزنم! شماره اکثر کارگردان ها رو هم دارم و واقعی ، به نظرتون چیکار کنم؟! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من انسانی امسال دوازدهمم میخوام برم هنر گرافیک 

من کلاس دهم که بودم میخواستم تغییر رشته بدم اما نشد کرونا هم که اومد هیچی بعد تازه رفته بودم یازدهم که هنرستان موسیقی و سینما تو شهرمون اومد اما گفتند نمیتونی تغییر رشته بدی من موندم تو انسانی و حالا امسال فقط می‌خوام دیپلم بگیرم برم بازیگری از کلاس های بازیگری نه دانشگاه !

وای چه جالب منم دوازدهم انسانی ام اما آخه مگه دوازدهم هم میشه تغییر رشته داد؟! 

نه 

من کارم به گرفتن پرونده از مدرسه رسید 

قراره برم یه کانون یه سال بهم یاد بده بعد برم فنی حرفه ای اونجا دیپلممو بگیرم بعدشم کنکور و ... خدا بزرگه هر زمان شروع کنی دیر نیس

من کلاس دهم که بودم میخواستم تغییر رشته بدم اما نشد کرونا هم که اومد هیچی بعد تازه رفته بودم یازدهم ...

یه دوست داشتم پوستشو کندن تا دهم تغییر رشته بده 

و موفقم شد رفت طراحی لباس الانم بازار کارش با اینکه دوازدهم عالیه

من که میخواهم بازیگر بشم و تهران هم نیستم و تو شهرستان زندگی میکنم باید از کجا شروع کنم؟ تو شهر ما ک ...

والا شهرستانو خبر ندارم 

باید بگردی ببینی کلاسای تئاتر کجا اجرا میشه و بری از اونجا شروع کنی کم کم که حرفه ای شدی معرفی میشی به صدا سیما