2777
2789
عنوان

بدم میاد که همسرم کادر درمانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 41 پست

من خودم ماما ام و کادر درمان تو بخش ما که از این مسائل نیست همه خانومیم شوهرمم کادر ببخشید به همسرتون مربوط حتما خودشون شوخی میکنن واگر نه من چند سال با شوهرم زندگی میکنم اصلا از این مسائل ندیدم یکی از پرستارا هم دوستم میگه کلا شوهرت خیلی جدی و خشک اصلا باهاش صحبت عادی هم نداریم

لطفا بی احترامی نکنید 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !
بدترینش اینه که امنیت نداری هر لحظه ممکنه شوهرت خطا بره هرچند خود شخص هم اصالتش مهمه ولی سالم موندن ...

من زنگ زدم تماس‌ تصویری زنه اومد با بچه م بازی و حرف زدن پشت گوشی .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بحث حساسی نیست من پدرخودمم کارمندبیمارستان بود کاملا واقفم چجورمحیط لجنیه ،واسه همینم هیچوقت پدرم ...

من خیلی ناراحتم از اين موضوع و اذیتم .یکی دو مورد هم نبوده .زنگ میزنن کلی خنده و بحث الکی و با ناز حرف میزنن 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من خودم ماما ام و کادر درمان تو بخش ما که از این مسائل نیست همه خانومیم شوهرمم کادر ببخشید به همسرتو ...

چ خوب عزیزم.خدا حفظش کنه

یعنی چی واقعا  این قدر هم شل نیست من دو ساله باهاشون در ارتباطم واقعا همچین چیزی ندیدم

خب ببین استثنا همیشه هست و بستگی به میزان صمیمتشون هم داره، این حرفو من نگفتم یکی از اقوام که خودش و شوهرش و بچه هاش جزو کادر درمانن گفت، بعد که دقت کردم در دیگران فهمیدم خب راست میگه، بالاخره ساعت کاری زیادی با همن و صمیمیت بینشون زیاده 

ببخشید ولی دکترا نمیان که با پرستارا گرم بگیرن وجهه خودشونو پایین بیارن  استارتر منظورش فکر کن ...

بله دکتر چکار ب اینا داره

درست میگی کلا چون ساعت زیادی باهمن معمولا نه همیشه و نه همه صمیمیت بینشون ایجاد میشه

اما

اما افرادیکه معتقد و جدین نمیذارن کسی باهاشون صمیمی بشه و قشنگ هم دخترا از دورشون میپرن

راستش مشخصه چهارچوب شما باهمسرتون متفاوته و شابد اگه مغازه دار هم بودن با مشتری ها همین شرایط داشتن

لذا

مساله اصلی کادر درمان نیست مساله تفاوتهاست که باید مشاوره برین

2790
2778
2791
2779
2792