2777
2789
عنوان

بدم میاد که همسرم کادر درمانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 41 پست
حس شمارو خواهر منم داره منم بخاطر همین چیزا از ازدواج با دکتر و هر شغلی که مربوط به بیمارستان باشه ...

بنده خودم کادر درمانم ولی با شما هم نظرم با این قشر ازدواج نمیکنم😄

شغل همسرت چیه؟ اتفاقا من دوست دارم همسرم کادر درمان باشه. میشه از بدیاش بگی

بدترینش اینه که امنیت نداری هر لحظه ممکنه شوهرت خطا بره هرچند خود شخص هم اصالتش مهمه ولی سالم موندن تو محیطی که هزار تا زن و دختر دور و برتن که می خوان بهت نزدیک شن و هزار جوررر رنگ و لعاب دارن خیلی مشکل وسخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی چیزا همسرم  بچم دنیا اومد شیرینی برد .گفته از بس گرمی میخوری بچه درست کردی

شوهرت میاد اینارو پیش تو میگه؟🤐

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن
به کادر درمان بودنش ربطی نداره. 

چرا بدترین محیط دیدم اینقدر قاطی هستن کادر درمانه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
شوهرت میاد اینارو پیش تو میگه؟🤐

از وقتی عصبانی شدم ديگه هیچی نمیگه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
اصن بین کادر درمان حیا و حریم خصوصی معنا نداره 🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی بی تربیتن🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دقیقا.

تو هر شغلی این چیزا هست

ربطی به کادر درمان نداره

شرکتی که شوهرم میره در قسمت کادر اداری میگه گنده یه چند نفر درومده تو اتاق رابطه داشتن یه خانم و چند اقا

فقط باید خدارو شاکر باشیم که شوهرامون از اون افراد نیستن که با یه اشوه و دلبری وااااا بدن

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...
همه شغلت همین جوریه نزار شوهر ت بره سره کار 😂

والا دوست دارم‌ کار آزاد داشته باشه

تو هر شغلی این چیزا هست ربطی به کادر درمان نداره شرکتی که شوهرم میره در قسمت کادر اداری میگه ...

اخه چقدر عزیزم ی سال چند سال بالاخره محیط تاثیر داره

ب همسرم گفته قیافه زنت خیلی بچه س .بچه گرفتی 

ن بحث حساسی نیست من پدرخودمم کارمندبیمارستان بود کاملا واقفم چجورمحیط لجنیه ،واسه همینم هیچوقت پدرم نزاشت وارد تیم درمان بشم

خودمم هیچوقت با یه کادر درمان ازدواج نمیکنم بخاطرهمین چیزا

2790
2778
2791
2779
2792