۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡 خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚
شاید یه مدت کوتاهی کاهش قیمت باشه ولی در کل افزایشیه
البته نظر منه و من کارشناسش نیستم
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
بَلْ كَذَّبُوا بِمَا لَمْ يُحِيطُوا بِعِلْمِهِ وَلَمَّا يَأْتِهِمْ تَأْوِيلُهُ منکران انکار چیزی را میکنند که علمشان به آن احاطه نیافته و به حقیقت و باطن آن هنوز نرسیده است،(سوره یونس آیه ۳۹) مردم شهری که همه در آن میلنگند، به کسی که راست راه می رود میخندند... انسانها عادت دارند چیزی را که نمی فهمند مسخره کنند...!! زمانی نه چندان دور هرکس در مورد واژه مولکول کلامی میگفت انسانی متوهم محسوب میشد درصورتیکه از هم عصران خود جلوتر بود . اینکه تو آگاهی کافی نداری و هر مطلبی با منطق تو جور در نمیاد مشکل خودتوست.. کسی با سخنان توهین آمیز دیگران را به سخره میکشد که ادله و سندی برای بحث ندارد. اهانت تو گویای شخصیت و عقل ناقص تو است.افرادی که مدام مریض میشوند، به سرزنش کردن افرادی که مریض نمی شوند ادامه می دهند، و آنها را دلیل بیماری خود می دانند. به جای اینکه بپرسند آنها برای سالمماندن چه می کنند؟ التماس تفکر
نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست