2777
2789
عنوان

تاسف اور

407 بازدید | 12 پست

واقعا چرا گزارش زدین واقعیته  در برابر چیزایی گارد میگیرین آدم شرمش میشه بگه این سایت واقعا بی منطقی فقط ضد پسرا کار میکنه این خیلی بده پسر نیسما ولی منطقی فکر کنیم یکم هم بزرگ شیم رفتن بالای سن فقط به قد کشیدن نیس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم تاسف آوره که اولش توضیح نمیدید کدوم تاپیک منظورتونه.باید صدنفر بپرسن تا به جواب برسن.

نمیدونم چرا فکر میکنید تمام کاربرا ۲۴ساعت آنلاینن و توی همه ی تاپیکا هستن و از همه چی با خبرن!

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

عزیزم تاسف آوره که اولش توضیح نمیدید کدوم تاپیک منظورتونه.باید صدنفر بپرسن تا به جواب برسن. نمیدونم ...

چرا اعصبانی هستی والله من خودم داغونم .تو پربازدید اینا نبود تعطیلم شد رفت 

چرا اعصبانی هستی والله من خودم داغونم .تو پربازدید اینا نبود تعطیلم شد رفت 

چون قبل شماهم یه نفر اینجوری نوشت ولی نگفت چه تاپیکی

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

فقط میتونم بگم تو غصشو نخور 

گند ویکی دیگه بالا اورده

از داداشت هم طرفداری نکن 

از کجا معلوم دختره نقشش بوده 

شاید داداشت گولش زده چون تو صد درصد موارد دخترای اسکول تن به این کار میدن و

عزیزم من تو تاپیکت ی سوال پرسیدم جوابمو دادی ولی الان دیدم تعطیل شده تاپیک، براهمین جوابتو ندیدم

پرسیدم  دختره چندسالشه؟

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
اره دیگه توکل به خدا ببینیم چی میشه😔

زیاد ناراحت نباشین اونا خودشون عقل داشتن این راهو انتخاب کردن زیاد بهشون رو نده دختره اشتباه کرده باید پاش وایسه 

داداشتونم که خودتم اقرار میکنی کیه

اما من به یه چی شک کردم از کجا معلوم دختره حامله باشه بلکه دروغ گفته یا شایدم برگه ازمایش جعلی داده

۲۴یا۲۵ دقیق نمیدونم

اوه فکر کردم بچه ست...

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا