2777
2789

من ملاتونین میدم پسرم ۲ ساعت قبل خوابش

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زولپیدم نخور عزیزم به شدت وابستگی میاره نهایتا دو ساعت اگر مدام مصرف نمیکنی البته 

ن فقط ی شب میخام بخورم دوتا مشکلی نداره؟؟میخام عمیق عمیق بخابم خابمم سبکه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای...!

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نخور خواهرم

آخه همین ی شبو میخام بخورم خیلی سرو صداس خابمم نمیبره

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای...!
خوب عمیق میکنه خابو؟؟

پسر من اتیسمه دکتر بهش داده کلا خواب نداشت وقتی میخوری نورای محیط کم کن تا کم کم اصر کنه  و حتی آرامش هم بهت میده 

آخه همین ی شبو میخام بخورم خیلی سرو صداس خابمم نمیبره

منم بخاطر مشکلات زندگیم میخوردم ولی دیدم دارم بدتر میشه

اوضام نخوردم واقعا خیلی روم فشار مریضی پسرم 

منو دیوانه کرد ولی نخور

منم بخاطر مشکلات زندگیم میخوردم ولی دیدم دارم بدتر میشه اوضام نخوردم واقعا خیلی روم فشار مریضی پسرم ...

خب میخوردی چقد طول میکشید اثر کنه؟؟