2821
2789
عنوان

خواهر دروغگو

182 بازدید | 5 پست

بچه‌ها من خواهر خیلی عصبی دارم پارسال قرص اعصاب خورده بود توهم زده بود رفت به همه یه عالمه در مورد من پشت سرم حرف زد همه رو با من بد کرد یکساله دارم گریه می‌کنم. 

یکساله قهریم.

بعد الان متوجه شدم با شوهرش دعواش شده گوشوارش وسط دعوا گم شده اینم رفته به مادر شوهرش گفته گوشواره برای خواهرم بوده پولشو میلیونی به اسم من ازشون گرفته(بدون رضایت و اجازه من)

بعد من دامادمونو یهو تو خیابون دیدم حرف گوشواره شد من از همه جا بی‌خبر گفتم برای من نبوده. حالا دعواشون شده میگه تقصیر تو بوده تهدیدم کرده حسابی.

همه بدنم داره میلرزه خیلی اذیتم میکنه این دختر مریض.

همه رو با من بد کرده به اسم من از خانواده شوهرش پول گرفته جلو اونا هم منو بی‌شخصیت کرده.

من دلم نمیخواد که به اسم من پول گرفته کارش خیلی بد بوده

چیکار باید بکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرت رد داده

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
منو تهدید میکنه هی. من دلم نمیخواد به دامادمون بگم من پولو گرفتم در شخصیت من نیست. چیکار باید بکنم؟؟

مثلامیخادچیکارکنه باتهدید میخادبکشت؟؟

اتفاقابنظرمن بهتره دیگ خواهرتوسره جاش بشونی بسه هرچی سکوت کردی اون ابروتوبرد

🦋
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز