2777
2789

بچها من جهاز که میچیندم خونم بالای مادرشوهرمم  نیومد هیچ کاری بکنه هیچ کمکی نکرد ۱۰۰تا بهونه آورد ولی خونه خودشو که خونه تکونی کرد من با خواهر شوهرم رفتم خودش دست به سیا و سفید نزد خونه مادر مادرشوهر خونه تکونی میکرد بازم من رفتم ولی دیروز خودم خونه تکونی میکردم مامانمم اومد کمکم میدونست خونه تکونی میکنم حتی نیومد سر بزنه همیشه مادرمم که میاد میومد سر می‌زد دوباره امروز من تو حیاط پتو روفرشی اینا میشستم می‌دونه دستم درد میکنه حتی نیومد سر پتو رو بگیره که پهن کنم حق با کیه ؟؟

از کسی انتظار نداشته باش

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرت

چرا میری خودت و. تیکه تیکه. میکنی

دیگ. نکن تامام

کاربر سال ۹۶ هستم باعث تاسفه قفلی زدین رو کاربری من😒 پانزدهمین کاربری و.شماره مامانمه  دیگه اخرین شماره اس نفرین میکنم بی دلیل لغو کنین چون  سه تا از کاربریم بی دلیل ترکید😒

کاری به اینا ندارم ولی چرا حالا یجا زندگی میکنید😕😕😕😕😕

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

خب اون خونه خودش کار نکرده خونه ی تو میاد کار کنه؟ 

لطف مدام حق مسلم شود 

خودتم مقصری زیادی خوبی کردی..

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
مهربونا لطفا تاپیک آخرمو گزارش میزنین😢❤ علتشو بزنین غیر مرتبط💕 گزارش زدین بگین براتون صلوا ...

زدم ب نیت کارشوهرم بفرست

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞