2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آتلیه آنلاین ❤ARMAN STUDIO ❤️ ساخت عکس های آتلیه ای با کمترین هزینه 🤑 😁 با انواع پس زمینه های نو ...

خیلی معلومه

خواب اینجوریه که میبینی یهو وسط جاده شمال با مایکل جکسون و نانسی عجرم سوار پرایدی دارید قلیون میکشید و هایده گوش میدید و اینا همش خیلی طبیعیه واست و اصلا واست سوال نیس که چرا باید مایکل جکسون شلوار کوردی بابامو پوشیده باشه👀🦉
اینا چین 😵😵😵😵😵

بز😂

ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥                                                                             همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔
آتلیه آنلاین ❤ARMAN STUDIO ❤️ ساخت عکس های آتلیه ای با کمترین هزینه 🤑 😁 با انواع پس زمینه های نو ...

بزنمت

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 
 😵😵😵😵😵

چی شده😂

ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥                                                                             همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔
😅😂😂😂فک کردم گوزنه

😂😂                                                                          راست می گی 😐