2821
2789
عنوان

چندش

303 بازدید | 24 پست

بچه ها من یه دانش آموز ام و البته دبیرستانی،

انقد ازش حرصم گرفته ک فقط میتونم بیام اینجا خالیش کنم😖

دختره ی اسکول خیلیییی زشته😒😒😒یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید!!!! پر جووووش،پوست سیااااه اصن یه وضعی،به هر حال خدا هر کسی رو یه مدلی افریده و من اصلا قیافه کسی واسم ملاک نیس،ک چون زشته چندشه،نه اصلا!فقط از این حرصم میگیره ک به شدددددت احساس خوشگلی میکنه.....

مامان و باباش معلمن بعد کلا بخاطر همین خیلی احساس خاص بودن دارع،

بخدا با این ک بابام دندون پزشک هس اصلا تا حالا حتی یه بارم شغل بابامو نکوبیدم تو سر کسی

ولی این به هر کی میرسه مامانم معلمه،بابام معلمه خب هس ک هس😬😬😬😬

بعد کراش داره رو یه خواننده،میگه هر جوری شده باهاش ازدواج میکنم،بخدا ادم عادی هم حاضر نیس باهاش ازدواج کنه چ برسه یکی ک معروف باشه!!!

اصن غیر قابل تحمله😑😑😑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه سیاه بودن بده؟

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

بذار با فانتزیاش حال کنه😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

سرت تو خودت باشه مرسی

میریخت پایین دونه دونه دونه های اشکم🥲 کوچه هارو یکی یکی بالا پایین میکردم تا جایی که یخ زد دستم🙂 میومدم هی دستاتو بگیرم سردیشو بگیری و گرمیتو بدی من 🤟🏽 ولی میدیدم نیستی نمیبینم تورو کنارم که دستتو بگیرم✨

تو این سن عادیه همه فکر میکنن خیلی خوشکلن ،هر خواننده‌ای که آهنگ عاشقانه میخونه فکر میکنن داره برای اینا میخونه

منم از این همکلاسیا داشتم بدبختی اینجا بود مامانش معلم خودم بود

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست