2777
2789
عنوان

چون خونه مادرش نمیرم حرصی شده

185 بازدید | 11 پست

مادرش یکسره بهم بی احترامی میکنه منم گفتم دیگه نمیام خونه مادرت امروز گفتم برم خونه مامانم یسر میگه نه ولش کن دو روز دیگه عیده میریم مشخصه حرص کرده سر مادرش

شب بیاد تکلیفم باهاش مشخص میکنم حقی نداره اینکارو بکنه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اینکارت بدتر میکنه

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
😑

بخدا من بدجنس نیستم میبینم میرم اونجا هی بی احترامی میکنه میگم خب لابد خوششون نمیاد من برم خونشون

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

چهار روز مونده به عید.زندگیو تلخ نکن وایسا روز عید خونه دوتاشون یه سر بزن

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
با اینکارت بدتر میکنه

اخه حق گفتم میگم چرا باید بمن الکی گیر بده اخم و تخم کنه مادرت

چهار روز مونده به عید.زندگیو تلخ نکن وایسا روز عید خونه دوتاشون یه سر بزن

منطقی بگه میگم باشه نه اینکه با داد بیداد 

بیخیال یهوعیدمیری که

یکماهه مادرمو ندیدم🙁امروز انقد گله ک انگار ن انگار مادر داری یسر نمیای اینوری

بخدا من بدجنس نیستم میبینم میرم اونجا هی بی احترامی میکنه میگم خب لابد خوششون نمیاد من برم خونشون

میفهممت عزیزم🙃

ولی بنظرم بشین باهاش منطقی حرف بزن و بش بگو بهم بی احترامی میکنه و منم غرور دارم...

منم همینطوری بودم،نشستم با شوهرم حرف زدم که اره مامانت هی تیکه میندازه اولش یکم کله خر بازی درورد که نه مامان من اینطوری نیست ولی دوباره با ارامش همینارو بش گفتم؛ اخرش دیگه اوکی شد!

میفهممت عزیزم🙃 ولی بنظرم بشین باهاش منطقی حرف بزن و بش بگو بهم بی احترامی میکنه و منم غرور دارم... ...

نمیفهمه بارها گفتم میگه تو بخودت نگیر اهمیت نده ولی بخدا نمیشه زل میزنه تو چشام میگه حرفاشو