2777
2789
عنوان

تلافی کنم؟

71 بازدید | 6 پست

رفته بودم خونه خالم حدود دو ماه یا یه ماه پیش بعد پسر خالم تو جمع گفت برو بیرون میخوام یه چیزی بگم نرفتم خالم گفت برو ببینم چی میگه این

رفتم یه دیقه بیرون وقتی برگشتم به مامانش و مامانم و بقیه گفته ...دوست پسر داره

حالا میخواد با خونوادش بیاد خونمون میخوام همینکارو با خودش کنم میگم برو بیرون و...

بنظرتون انجامش بدم یکم استرس همون ترس رو دارم😐

چقدر عقده ایه   حالم بهم خورد 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالتونه؟ حالا دوست پسر داری؟ اون از کجا میدونه؟ واکنش خانواده؟

۱۶ سالمه نه دوست پسرم کجا بود مامانش دعواش کرد گفت اگه بابات بفهمه کلت جدا میکنه همین مامانمم که خونه اومد سر من خالی کرد خودشو

چه ربطی داره آدمی که زر میزنه باید منتظر باشه که دهنشم سرویس شه

منم با اون آدمی بودم که زر میزنه

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡