2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 34 پست
از پدر و مادر قرض کنید

نمیشه که مگه آدم روش میشه قرض کنه بعدشم دم عید همه پول لازمن

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم فقد پول سهام عدالتش پونصد  تو کارتشه ازخیلیا پول می‌خوایم ولی نمی‌دن..اونا عید وزنو بچه دارن ماها نداریم آخه😏

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»

ماهم همینیم خواهر...

انشاالله هممون پر رزق و روزی باشیم

توکل به خدا....

جز قناعت کاری نمیشه کرد

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

ناراحت نباش عزیزم. الان دیگه مث قدیم نیس که عید میشد دید وبازدیدا زیاد بود وباید کلی آجیل و شیرینی میخریدن.والا ما جدیدا هیجا نمیریم عیددیدنی. کسی هم نمیاد خونمون حتی خانواده شوهرم که خودمون یه روز دعوتشون میکنیم میبریم طبیعت. شاید فقط خانواده داداشم یه سر بیان

لامصبا سهام عدالت دولت داده بازم دم از بی پولی میزنین زشته به دولت بر میخوره 😂

اون که نیومده رفت تو حساب برادرشوهرم😂

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم