2777
2789
عنوان

کاش ی زندگی عادی و آروم میداشتم 💔

349 بازدید | 35 پست

اما حیف ی شوهر نصیبم شد ک هر زجری ک فکرشو بکنید منو داده خیلی غصه خوردم و گریه کردم الان شده ۹سال ک این عذاب و تحمل میکنم قبلاً خیلی گریه میکردم و تپش قلب و لرزش و ترس داشتم حالم گفتنی نیست الان کمتر شده ولی از فشار روحی بزور نفس میکشم قلبم فشرده شده حتی اگر طلاق بگیرم مشکلاتم تموم نمیشن هر سه روز ی بار دادند میزنم و گریه میکنم یکساعت بعد تا دوروز خالی از حس میشم ولی باز میادو ناراحتم می‌کنه میشه دعا کنید بمیرم 😞

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

دعامبکنممشوهرت آدم شه،وگرچه بعدش خیلی زمان می‌بره تو خوب شی

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر دردناک.عزیزم‌ تو واسه خودت چکار میکنی؟

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
دعامبکنممشوهرت آدم شه،وگرچه بعدش خیلی زمان می‌بره تو خوب شی

بعد چی؟الان بعد ده سال درد کشیدن فک نکنم دیگه اون آدم سابق بشم

چقدر دردناک.عزیزم‌ تو واسه خودت چکار میکنی؟

من سرگرمیم فیلمه و گاهی با بچم وقت میگزرونم بزور چون اعصابم نمی‌کشه بچمم ناراحت میکنم همش براش برنامه کودک میزنم منم میام نینیسایت هروز میگم خدایا ایندمو چی میشه بچم چی میشه 

ای بابا چیکار میکنه چند سالتونه هردو؟

میگه با خسیسیم با وابستگی ب خانواده غیر قابل تحملش کنار بیام و هرساله باهاشون ی مسافرت چندش اعصاب خورد کن برم 

با محبت نکردنش با قهرمانی طولانیش کنار بیام با زخم زبوناش با نفرین کردن بچمون کنار بیام پول ازش نهان حتی برای اصلاح میگه خونرو تمیز نکن جایی نرو کسی نیاد از خانوادت دوست نداشته باش دیگم بگم

من سرگرمیم فیلمه و گاهی با بچم وقت میگزرونم بزور چون اعصابم نمی‌کشه بچمم ناراحت میکنم همش براش برنام ...

خیلی درکت میکنم

منم وقتی حوصله ندارم واسه دخترم کارتون میزارم..

اما نی نی سایت نمیتونه آرومم کنه.چند وقتی هست صوتهای استاد شحاعی رو گوش میکنم.

خیلی کمکم کرده خدا رو شکر.

اگه یه مدت وقت بزاری ،مثلا روزی بیست دقیقه،بعد از یک ماه متوجه تغییرات خودت و رندگیت میشی.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
بعد چی؟الان بعد ده سال درد کشیدن فک نکنم دیگه اون آدم سابق بشم

میگم ک منم مثل تو شوهرم الان خوب شده ولی من افسرده و بی خالم وحالم اصلا خوب نیس

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
میگه با خسیسیم با وابستگی ب خانواده غیر قابل تحملش کنار بیام و هرساله باهاشون ی مسافرت چندش اعصاب خو ...

وای خیلی سخته دعا کن فقط خدا درستش کنه 

ی سوال خساستش تو دوران آشنایی معلوم نبود؟

وای خیلی سخته دعا کن فقط خدا درستش کنه  ی سوال خساستش تو دوران آشنایی معلوم نبود؟

درست نمیشه هروز بدتر از قبل....ما سنتی ازدواج کردیم وگرنه از هفته اول شناختمش بعد عقد

میگم ک منم مثل تو شوهرم الان خوب شده ولی من افسرده و بی خالم وحالم اصلا خوب نیس

چطور خوب شد الان ما در مرحله ایم ک چش دیدن همو نداریم از هم بدون میاد هردومون

خیلی درکت میکنم منم وقتی حوصله ندارم واسه دخترم کارتون میزارم.. اما نی نی سایت نمیتونه آرومم کن ...

من حال هیچیو  ندارم.....حتی نماز نمیخونم خیلی زیاد خستم....مگ شوهر تو ام اینجوریه خدایی نکرده