2777
2789
عنوان

تجربیات من از علایم و جنسیت جنین

1660 بازدید | 2 پست

چون خودم خیلی تا قبل مشخص شدن جنسیت دنبال علایم بودم گفتم اشتراک بزارم شاید بدرد کسی بخوره اولا بگم اصلااااا علامتا ربطی به جنین نداره الکی خودتونو خسته نکنید ممکنه دریکی درست باشه ولی دریک نفر دیگه کاملا شاید فرق بکنه.

من بچه سومم بود ،دوتا پسر دارم و خیلی دوست داشتم این یکی که ناخواسته ام بود لااقل دختر باشه اولا خیلی از خدا خواستم خیلی بابتش کلی دعا کردم نماز شب خوندم و خواستم دختر سالم صالح زیبا بهم بده...

علائمم اینکه حالم خیلی بد بود تهوع از هفته پنج شروع شد تا هفته شانزده که کم شد...

تهوعم تا هفته ده خیلی شدید بود.سردرد داشتم و تهوع کلا افتاده بودم یه گوشه من میگفتم سر قبلی ام همینجور بودم کلا بدویارم ولی همسر می‌گفت نه الان بدتری.

کلا از همه چی بدم میومدم اشتهام کم بود در حد بچه دوساله می‌خوردم ،ترش میکردم .ولی گاهی پفک دوست داشتم از تخمه آفتابگردون و بوش بدم اومده بود درحالی که قبل بارداری عاشقش بودم .کشک خشک هم می‌خوردم.هفته ده حس کردم یکم تهوعم نسبت قبل بهتر شده مثلا از هرمز بالا آوردن تبدیل شد هفته ای سه بار ولی همچنان سردرد هروزه که یه مدلی بود فک کنم سردرد گوارشی بود سینوسام درگیر بود چشا و بینیم می‌سوخت .و همچنان بی اشتها و کم غذا و تهوع .چار کیلو کم کردم تا اینجا 

پسر دوم حرکاتش از سیزده هفته حس کردم پسر اولم یادم نیست ولی فک کنم چون بچه اول بود دیرتر متوجه شدم اما این یکی شانزده هفته تازه یه چیزایی حس میکردم که همونم شک داشتم واقعا حرکت باشه و موضوع اصلی این بود که کلا حالت حرکتش با اونا فرق داشت پسر اولم شدیداً شیطون بود مثل فرفره ازین ور به اون ور میرفت اولین حرکاتش اینجوری بود پسر دوم اونجوری فرفره ای نبود ولی بازم حرکاتش قشنگ مثل تکون خوردن بود ولی آهسته تر جالب این جاست که واقعا بچه اولم شیطون تر از دومیه بود ولی تو این یکی حرکات خیلیییی کم بود گاهی اصلا حس نمی‌کردم و ضربه بود فقط اونم آهستههههه.بیشترین شکم از روی این حرکات شکل گرفت که ممکنه دختر باشه وگرنه حالتام تو اولی و دومی هم فرق داشتن ولی جنس یکی بود.تو انتی احتمال دختر داد ولی همه گفتن اشتباه زیاده برای همین دل نبستم ولی خیلی دعا کردم خیلیییی که بهم دختر بده اونم سالم و زیبا و صالح ...

از زمانی که تهوعم بهتر شد ویارم تقریبا مثل قبل بارداری بود گاهی ترشی دوست داشتم گاهی شیرینی .خیلی فعلا سنگین نیستم.

خلاصه دیشب رفتم سونو انومالی و دختر بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.