2789
یه چی بگم خیالت برا همیشه راحت کنم   این سلامتی  قوه ی جسمی رشد و مسایل بارداری  ...

جدی میگین؟بخدا انقدر که استرس دارم حالم یطوری شد اشتباه کردم انجام دادم.فقط هم لاک و ژل زدم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دوتا ماسک زده بودم ولی دستگاه خشک کن ضرر نداره؟

اون دستگاهم ضرر نداره 

نتر س 

یکی بود از اول بارداری هر روز با ماکروویو غذا گرم میکرد میخورد کنارشم وامیستاد   رنگ میکرد ......  بچش بیا و ببین .   همه چی این ژنتیک لامصبه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
پبابا من یه بلاگریو فالو دارم از اول تا آخر بارداریش کاشت ناخن داشت میرفت ترمیم میکرد یه مدل دیگه می ...

اره منم خیلیارو دیدم انجام دادن حتی از منشی دکترمم پرسیدم گفت ضرری نداره

جدی میگین؟بخدا انقدر که استرس دارم حالم یطوری شد اشتباه کردم انجام دادم.فقط هم لاک و ژل زدم

لاک و ژله دیگه 

رژ میزنیم   میخوریم با غذا   این که رو دست خشک مبشه 

۲۰ روز دیگه خودش میوفته 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
لاک و ژله دیگه  رژ میزنیم   میخوریم با غذا   این که رو دست خشک مبشه  ۲۰ روز دی ...

من اصلا اهل ارایش نیستم زیاد.از اول بارداری هم ارایش انجام ندادم ولی امروز یهو دلم خاست ژلیش انجام بدم.خیلی پشیمونم خیلی

من اصلا اهل ارایش نیستم زیاد.از اول بارداری هم ارایش انجام ندادم ولی امروز یهو دلم خاست ژلیش انجام ب ...

پشیمون نباش   خیالت راحت هیچی نمیشه 

یه چی بگم خیالت برا همیشه راحت کنم   این سلامتی  قوه ی جسمی رشد و مسایل بارداری  ...

ولی من خیلی خوندم جاهای مختلفم شنیدم ک مو رنگ کردن و... توبارداری انجام نشه مگر تو ماه اخر لاک و .... انجام ندید چون جلوی یسری ویتامینو ... رو میگیره و نمیزاره ب بدن برسه و ب بدن جنین هم نمیرسه