بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسمم علی هستش.شکارچی ارامش هستم تو زندگیم یک لحظه از شادی.شکارچی یک مهمونی ساده یه مسافرت لحظه های خوش.بله شکارچی ارامش هستمدلیل امدنم تو این سایت:خوب 6 سال هستش از پدر ناتوانم پرستاری می کنم هم دستش هستم هم پاش این حجم از سختی و فکرو خیالو باید بتونم ذهن خودمو یه جوری تخلیه بکنم.میام تو سایت هم بتونم این تجربه زیادی که به دست اوردم با دیگران به اشتراک بزارم کمکی کرده باشم هم خودم زیاد فکر نکنمبانوان اثر هنری خلق می کنند بچه به دنیا میارن خالق هستند.اون بچه می تونه کریستیانو رونالدو باشه یا مسی یا انوشه انصاری.بانوان ذاتن خالق هستند اگر خدای دومی هم بوجود بیاد نمی تونه این حقو ازشون بگیره که خالق نباشن پس لایق بهترین احترامها هستند.فراموش نکنید هرچه فرصت هست و موقعیت بیشتری برای بانوان فراهم شود جامعه بهتر در انتظار همه ماست
خدایا شخصیتی که قبلا داشتم بهم برگردون از خودم فراری ام
لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
مرسی که کمکم میکنی هوامو داری برام بهترشو آوردی هیچ کارت بیحکمت نیست پس حتی وقتی ناراحتم یعنی علتی داره و اینکه تو بدم نمیخوای بهم آرامش و صبر میده خدایا شکرت
کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمیکنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ^_^.