2821
2789
عنوان

عکس اندام

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 76 پست
این اخریو اره انجام میدم  ولی باشگاه نمیتونم برم تو خون ورزش میکزدم ی مدت مهمونا ریختن سرم دیه ...

فعلا بیخیال اکثر باشگاه ها الان تعطیله تونستی برو پیاده روی یا تو پارک ورزش کن باشگاه منم از امروز تعطیله تا بعد ۱۳ فروردین مجبورم تو خونه ورزش کنم و برم پارک  ورزش کنم البته مسافرت هم میرم باید مراقب باشم وزنم بیشتر نشه 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
برو کویتیشن جلسه ای ۲۰۰  با دستگاه و ژل از روی پوست چربی ها رو آب میکنن

برای 15 کیلو چند جلسه لازمه؟ 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه درس دارم ورزش نمیتونم بکنم  من استپ داشتم حالا دوکان را گرفتم پایین میاد می‌دونم بعد یکماه ...

ورزش که من کلا ندارم اما بیشتر به رژیمه

عزیزم متوجه نشدم یعنی چی با کدوم یکی رژیم وزنت استاپ میکنه؟ رژیم دوکان یا کالری شماری؟ 

قدوزنت چنده

من میخام یه رژیم بخرم اگه تو هم میخوای بگو باهم انجامش بدیم 

رفتم تو را یادم فراموش ! فراموشتون نمیکنم دوستای نی نی سایتیم .. بدرود
ورزش که من کلا ندارم اما بیشتر به رژیمه عزیزم متوجه نشدم یعنی چی با کدوم یکی رژیم وزنت استاپ میکنه؟ ...

کالری شمار استپ استپ میشم 

باید وسط کالری شمار یه ۳روز رژیم پروتیین بگیرم 

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
کالری شمار استپ استپ میشم  باید وسط کالری شمار یه ۳روز رژیم پروتیین بگیرم

عاها منم همینجورم ذیگه رژیم بدردم نمیخوره 

حتما میرم فردا اگ اینجور باش دیه شکم ارثیه رزیمم بگیرم مریص میشم

بنظرم تو طبع بلغم داری گرمیجات بخور رفع میشه

اره

عزیزم میشه یکم توضیخ بدی کجاتو عمل کردی هزینش چقد شد

من ۱۷ سالمه رونام گنده ان حالم ازشون به هم میخوره 

عزیزم میشه یکم توضیخ بدی کجاتو عمل کردی هزینش چقد شد من ۱۷ سالمه رونام گنده ان حالم ازشون به هم میخ ...

عمل نیست از روی پوست با اشعه چربی هارو آب میکنه میره داخل خونت اون چربیا بعدش باید پیاده روی بری و غذای زیاد و چرب نخوری تا اون چربیا بسوزه

هیچکس درخواست دوستی نده 
عمل نیست از روی پوست با اشعه چربی هارو آب میکنه میره داخل خونت اون چربیا بعدش باید پیاده روی بری و غ ...

هزینه ش چجوریه فقط یه جلسه هست؟

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز