2821
2789
عنوان

عکس اندام

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 76 پست
کانادایی؟

کالری شمار

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اها با رژیم دوکان که تعریفش میکردی چخبر  وزن کم کردی برنگشت

نه نداشت تا الان 

با کالری شمار هم  هفته ای ۲۰۰ کم میکنم 

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !

اره تو این عکس مشخصه خیلی کمه چند ماه بری باشگاه کاملا تخت میشه برو بدنسازی یا پیلاتس ،تی ار ایکس اینا همشون خوبه

تو خونه هم هستی شکمتو بده تو 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
اره تو این عکس مشخصه خیلی کمه چند ماه بری باشگاه کاملا تخت میشه برو بدنسازی یا پیلاتس ،تی ار ایکس ای ...

این اخریو اره انجام میدم 

ولی باشگاه نمیتونم برم تو خون ورزش میکزدم ی مدت مهمونا ریختن سرم دیه ن وقت ن جا داریم 

دختری از دیار حسرت ...؛)         

کم نیست؟ 

اخه درس دارم ورزش نمیتونم بکنم 

من استپ داشتم حالا دوکان را گرفتم پایین میاد می‌دونم بعد یکماه باید دوباره پروتئین شروع کنم وزنم استپ میکنه

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز