2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

143 بازدید | 16 پست

یک روز ازپریودم گذشته ازدیشب باتهوع بیدارمیشم دلم همش ترشی میخواد اونقدرکه تهوع دارم صبح بی بی زدم هاله افتاده الان این مثبته بنظزرتون ان شالله ؟

تعداد رای : 15
نظرسنجی
مثبت
7
46%
منفی
0
0%
مشکوک
6
40%
تکرار
2
13%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهوع که زوده بعد از تشکیل قلب مادر حالت تهوع میگیره 

تازه شما یه روز عقب افتاده پس باید پنج هفته باشی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ترشی هم خوب نی عزیز اوایل بارداری هم فشار رو میندازه هم برا جنین خوب نی

من هاله ندیدم حالا شاید خودت واضحتر ببینی عزیز

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ان شالله ک بارداری

برای منم دعا کنید یه روز از پریودم گذشته ولی هیچ علائمی ندارم

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

ان شالله ک بارداری برای منم دعا کنید یه روز از پریودم گذشته ولی هیچ علائمی ندارم

ان شالله میشی عزیزم من خیلی علایم دارم اماتوجه نکردم گفتم برای پریودیه ولی دیگه اخه تهوع ؟؟ بخاطراون بی بی گزاشتم اینم که یه جوریه هاله ش

ترشی هم خوب نی عزیز اوایل بارداری هم فشار رو میندازه هم برا جنین خوب نی من هاله ندیدم حالا شاید خود ...

توعکس نتونستم خوب بندازم فکرکنم خودمم بعدا هاله رودیدم