2777
2789
عنوان

اعتقادات

192 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

راهکاری دارید برای اینکه دختر ۱۱ ساله به مقدسات دینی بی احترامی نکنه و بی تفاوت نباشه. دخترم تا کلاس سوم خوب بود. این دو سالم که کلا مجازی بود و مدرسه نرفت. اصلا نمیدونم چه جوری و از کجا تاثیر گرفته که اعتقادات دینی رو مسخره میکنه و به ائمه بد و بیراه میگه. من خودم همه چی رو رعایت میکنم حتی ماهواره رو هم یکسال بیشتره جمع کردم.

یکی دو بار خونم به جوش اومد دعواش کردم ولی میدونم دعوا کردن درست نیست. با کسی هم ارتباط نداره. اصلا گیج شدم.

امروز دری هدیه ها دَرباره مدت خلافت امام علی سوال داشت گفتم فکر نکنم زیاد باشه چون شهیدش کردن زود برگشت گفت خوب کردن😔😔 خیلی ناراحت شدم نتونستم خودمو کنترل کنم داد زدم گفتم گمشو تو اتاقت.

اصلا نمیدونم چیکار کنم😔 

خو همین کاراتو کردی ک بچه اینجوری شده واسه چی ماهواره جمع کردی؟؟ بزار سرجاش 

وقتی از اول بوده یهو جمع کنی بچه حساس میشه و نسبت به مرجع این کار تنفر پیدا میکنه به شما ربطی نداره اعتقادات بچت که با ی بچه ۱۱ ساله اینجوری برخورد میکنی  ولی بهش یاد بده حتی اگه چیزی رو قبول نداره جار نزنه و توهین نکنه ولی دوستانه ماهواره رو هم وصل کن اون تنها و تنها به خاطر رفتارای شخص شماست که متنفر شده از دین

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
خو همین کاراتو کردی ک بچه اینجوری شده واسه چی ماهواره جمع کردی؟؟ بزار سرجاش  وقتی از اول بوده ...

انقد هر شبکه پر بود از زیرنویس چرت و پرت و تبلیغات مزخرف داره که سیمش رو شب قطع کردم صبح روشن کردن گفتم قطع شده دیگه وصل نکردم. مستقیم نگفتم ماهواره رو جمع میکنم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد هر شبکه پر بود از زیرنویس چرت و پرت و تبلیغات مزخرف داره که سیمش رو شب قطع کردم صبح روشن کردن گ ...

خواهر منم همینجوری بود تو خانواده مذهبی ایم ولی اون اصلا از حجاب و دین خوشش نمیاد همش هم واسه سختگیری های مادرم بود 

حساسیت ایجاد نکن براش جای بد دهنی بهش توضیح بده که دلیل شهادتش چی بود چه کارهایی که نکرده هرچند من خودم هیچکدوم قبول ندارم تنها دینی که قبول دارم انسانیته ولی قرار نیس جار بزنه که بدش میاد حساسش نکن که باهات لج کنه براش توضیح بده دوستانه کاری کن که کوچکترین چیزها و بهت بگه 

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
انقد هر شبکه پر بود از زیرنویس چرت و پرت و تبلیغات مزخرف داره که سیمش رو شب قطع کردم صبح روشن کردن گ ...

دختر شما با این رفتار میخواد ثابت کنه دارای استقلال فکری هست و بزرگ شده .. به جای واکنش منفی بهش بگید نظر دو اینه؟ چرا؟ و ازش بخواه دلایلش رو توضیح بده .. شما هم به جای متعصبانه برخورد کردن از محسنات مثلاً حضرت علی حرف بزن .. اجازه بده دخترت نظراتش رو بگه و شما هم متقابلاً دلایل و نظراتت رو بگو .. 

دختر شما با این رفتار میخواد ثابت کنه دارای استقلال فکری هست و بزرگ شده .. به جای واکنش منفی بهش بگی ...

همین کار رو کردم به کلیپ درست کردم الان درباره کارهای امام علی و رسیدگی به یتیمان و کلی مطلب دیگه. 

الان حمومه گوشیش رو چک کردم دیدم چند تا همکلاسیاش چت کردن باهاش همه چی رو مسخره کردن. 

همین کار رو کردم به کلیپ درست کردم الان درباره کارهای امام علی و رسیدگی به یتیمان و کلی مطلب دیگه.&n ...

کلیپ؟؟ تبلیغ نکن ! ایشون رو بدتر زده می‌کنی 

گفتگو کنید و پافشاری هم روی حرف ها و نظرات خودت نداشته باش 

متاسفانه اینا همش تأثیر فضای مجازیه..

و مشخصه دخترت به بلوغ عقلی نرسیده و مثلا میخواد روغن فکر بازی دربیاره..

بزرگ که بشه عاقل میشه

بنظرم دیگه جوابشو نده باهاش سرسنگین باش بفهمه کارش بد بوده

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

منم از هموناول اینجوری بودم وای بدو بیراه نمیگفتم الانم همون جوریم 

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔

من از همین الان که باردارم ماهواره رو جمع کردم، البته که قبلشم نمی دیدم، آدم بسته و مذهبی نیستم، ولی هرچیزی یه سن خاصی داره واسه یادگیری. 

شمام سختگیری نکن

کتابایی بهش هدیه بده که کمی مذهبی باشه، یهو کتاب خیلی مذهبی نده که اصلا رغبت نکنه بخونه. 

به نظر من بهترین راه مطالعه ست، حداقل برای اینکه یاد بگیره همه انسانها و همه ادیان قابل احترامن و مخالف بودن دلیل اهانت نمیشه. 

کلیپ؟؟ تبلیغ نکن ! ایشون رو بدتر زده می‌کنی  گفتگو کنید و پافشاری هم روی حرف ها و نظرات خودت ن ...

از اینترنت پیدا کردم. همه رو با هم کلیپ کردم گفتم بفرستمتو واتس اپ ببینه. نفرستم یعنی؟

متاسفانه اینا همش تأثیر فضای مجازیه.. و مشخصه دخترت به بلوغ عقلی نرسیده و مثلا میخواد روغن فکر بازی ...

کاملا باهات موافقم. چون سنش حساسه. من اصلا نمیگم نماز بخون ولی خودم جلوی بچه ها نماز میخونم. ولی چند نفر تو کلاسش میدونم نمازشون قضا نمیشه هر کاری کردم با اونا ارتباط نگرفت

احتمالا به اسم ائمه و اسلام خیلی داری محدودش میکنس که دچار ضدگی شده یه کم ازادی بهش بده و درمورو ازادی تصمیم گیری که اسلام داده هم بگو البته که انتخاب دینش به خودش مربوطه و چیزی که برای شما خوبه برای بچت شاید خوب نیست ازش بخاه تحقیق کنه و دینش رو انتخاب کنه و بگو توهین نکن با تعصب وقتی حرف بزنی و فحش بدی فقط منفور میشی باید منطقی رفتار کنی و دینت رو پیدا کنی

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم