2777
2789
عنوان

بیاید ببینید چی دیدم 😔😑

287 بازدید | 17 پست

امروز تو بازار بودم 

دیدم یه دختر ۱۰ یا ۱۳ ساله دقیق نمیدونم سنش ولی خیلی ریزه پیزه بود خودم دلم براش کباب شد با یه مرد جون  گنار هم ایستاده بودن 

دختره پاهاش اینقدر لاغر بود که نگو خودم واقعا خیلی ناراحتش شدم 

چجوری ازدواج کرده قدش کوتاه سنش کم وزنش لاغر 

ولی آرایش نگم براتون 

مو بلوند رنگ شده و آرایش صورت غلیظ‌

خودم واسه جامعمون متأسف شدم که ......

هر کجای این کره خاکی باشی خدا هواتو داره :)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شاید همسرش نبوده

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

متاسفممم واقعا

من با ۱۵ سال سن برا عروسکام مامانم ، بهشون غذا میدم و باهاشون بازی میکنم😐😂

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
شاید باباش یا داداشش بوده!!

مطمئنم شوهرش بود 

چون یجورایی میشناختمش 

قبلا موقعی که من میرفتم قلم چی همیشه باهام میومد 

واقعا خیلی دردناکه ، من ۲۱ سالمه مامانم میگه کم کم وسایل بخرم که موقع ازدواجت راحت تر تکمیل کنم 

من حتی توان ذهنی اینو ندارم مامانم این کار کنه 

میگم نه ماما توروخدا حرفش رو هم نزن 😂

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 

عزیزم اون اصلا بچه نبوده بلکه بی بی فیس بوده

دختردایی خودم 27سالشه ببینی میگی12سالشه

همجا بهش میگن مدرسه بهت گیرنمیده موهاتو رنگ کردی بعداین میگه بابا من یه بچه6ساله دارم

بسکه لاغرو ریز نقشه

یه دختردایی دیگم 31سالشه ببینی میگی22سالس

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
مطمئنم شوهرش بود  چون یجورایی میشناختمش  قبلا موقعی که من میرفتم قلم چی همیشه باهام میوم ...

آقاهه قلمچی میومد؟

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
عزیزم اون اصلا بچه نبوده بلکه بی بی فیس بوده دختردایی خودم 27سالشه ببینی میگی12سالشه همجا بهش میگن ...

نه فدات شم 

میشناختمش اون موقع که من میرفتم قلم چی اون ۵ با ۶ سالش بود 

میومد اونجا بازی می‌کرد