2777
2789

نه نشنیدم تاحالا

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بزن نت ابجد کبیر اسمت بعد برات میاره ابجد کبیر اسمت مثلا فاطمس اسمت ابجدش۱۳۰تا هست ب این تعداد ایت الکرسی میخونی دقیق ب همین تعداد اگ برای رسیدن ب کسی میخواهی ابجد کبیر اسم خودت و ابجد کبیر اسم اون شخص رو در میاری باهم جمعشون میکنی و ب اون عددی ک شذه نتیجه ایت الکرسی میخونی 

خدایا برای همه چی شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن نت ابجد کبیر اسمت بعد برات میاره ابجد کبیر اسمت مثلا فاطمس اسمت ابجدش۱۳۰تا هست ب این تعداد ایت ا ...

توی یک مکان میشینی روبه قبله با وضو و پشت سرهم میخونی بدون فاصله و حرف زدن بینش انجام میدی تا تموم‌شه

خدایا برای همه چی شکرت

مرسی عزیزدلم وقت گذاشتی توضیح دادی

اخ ۱۳۰۰ تا چجوری تو ی روز بخونیم و کسیم نیاد ب حرف بگیرمون😑

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
توی یک مکان میشینی روبه قبله با وضو و پشت سرهم میخونی بدون فاصله و حرف زدن بینش انجام میدی ...

اخ چجوری ۱۳۰۰ تا ت ی روز بخونیم مگ‌میشه حرفم ک‌نزنی ۲ روز طول میبره

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اره عزیزم خیلییی سختهههه البته من همشو انجام دادمااا ولی …

وای هستیییی عزیزم فک کردم توم دیگ نمیای نی نی سایت

شما نتیجه گرفتین؟

من چیکار کنم؟؟ واقعا میخام یکاری کنم بشه حدقل فعلا از دستش ندم🥺💔

وای هستیییی عزیزم فک کردم توم دیگ نمیای نی نی سایت شما نتیجه گرفتین؟ من چیکار کنم؟؟ واقعا میخام یک ...

اره عزیزم هستم یه مدتی درگیر بودم فقط نمیومدم 

نه عزیزم نگرفتم نتیجه

نزدیکه ماه رمضون که شد چله حق شناسو بردار همه چیشو سعی کن رعایت کنی چون ماه خوبیه حتما نتیجه میگیری  یعنی ده روز قبل ماه رمضون شروع کن تا اخر ماه رمضون چله کامل بشه من خودمم میخام انجامش بدم ان شاءالله نتیجه میگیریم

خدایا برای همه چی شکرت

اره عزیزم هستم یه مدتی درگیر بودم فقط نمیومدم  نه عزیزم نگرفتم نتیجه  نزدیکه ماه رمضون ک ...

اونم یکی از دوستام با بدبختی گرفت اخرشم نتیجه ندید😞😞😞😞

اونم یکی از دوستام با بدبختی گرفت اخرشم نتیجه ندید😞😞😞😞

عزیزممم باید حتما درست انجام بده راستش من چندین سال قبل خودم ازش حاجت گرفتم دقیقا روز چهلم ولی تمام شرایطش رعایت کردم تا حد ممکن الانم اگه خودمون درست انجامش بدیم مطمعنم نتیجه میگیریم 

خدایا برای همه چی شکرت

عزیزممم باید حتما درست انجام بده راستش من چندین سال قبل خودم ازش حاجت گرفتم دقیقا روز چهلم ولی تمام ...

انشالله عزیزم ولی من مشکلم جوریه ک ممکنه فردا همه چی برام تموم بشه  فک نمیکنم ب ماه رمضون بکشم😞💔فرصتی ندارم