2777
2789
نگران نباش فقط به دکترش زنگ بزن که خدانکرده عفونت نباشه عزیزم
ما زن‌ها رسم خوبی داریم... زمانه که سخت می‌گیرد، شروع می‌کنیم به کوتاه کردن... ناخن‌ها... موها ... حرف‌ها... رابطه‌ها.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتری که توی بیمارستان دخترمو ویزیت کرد و اطلاعات داد و تا دو ماهگی پیشش میبردیم بهموم گفت یه گازو به الکل آغشته کنیم و بذاریم روی ناف بعدم با تور مخصوص ببندیم .هر ٢٤ ساعتم عوضش کنیم
مجــــازی هستیم امــــا
دلمــــــان مجازی نــــیست
میشکند
حواست به تایــــپ کردنت باشــــد....
2803
عزیزم زنگ بزن به دکترش . اصلا پاشو ببرش دکتر
من پسرم روز 4 تولدش بند نافش افتاد اما روز 8 کمی ترشح شبیه خون داشت که دکتر دارو داد و گفت با بتادین بشورم و پانسمان کنم. میگفت اگه عفونت کنه بچه باید بستری بشه .
ببرش دکتر نی نی رو
2804
بعد از افتادن نا دخترم تا دو هفته ازش خون میومد به لباسش میزد. ولی دکتر میگفت مشکلی نیست
مجــــازی هستیم امــــا
میشکند
قبل از اینکه ببری دکتر زنگ بزن . توی این هوای آلوده و این ویروس جدید بیرون نبر اونم مطب دکتر
مجــــازی هستیم امــــا
میشکند
2805