2821
2789
عنوان

خواهر شو

279 بازدید | 15 پست

خواهرشوهرم داره عروسی می کنه، قبلا از ما دور بودن، حالا می خواد بیاد شهری ک ما هستیم، شوهرمم خواهر آخرشه، روش حساسه، با اینکه دختر خوبیه ولی خیلی وقتا به خاطرش من و شوهرم دعوامون میشه، به نظرتون باهاش چجور رفتار کنم بهتره؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالا که رو خواهرش حساسه و میگی اونم دختر خوبیه باهاش خوب باش تا تو زندگیت مشکلی پیش نیاد . زیاد هم صمیمی نباش چون همیشه صمیمیت با خانواده همسر بعدها مشکل به وجود میاره

╰•★★اَلا بِذِکرِ الله تَطمَئِنُ القُلوب★★•╯
حالا که رو خواهرش حساسه و میگی اونم دختر خوبیه باهاش خوب باش تا تو زندگیت مشکلی پیش نیاد . زیاد هم ص ...

خودم خیلی دلم نمی خواد زیاد باهاشون رفت و آمد کنم، میترسم رو آرامش زندگیم تاثیر بزاره، من خودم باهاش خوبم فقط اینکه شوهرم زیادی روش حساسیت نشون میده بعضی وقتا سرش دعوامون میشه

نه، قبلا اونا ی شهر دیگه بودن، الان که می خواد ازدواج کنه میاد شهر ما

شوهر منم همین بود.. بیخیال باش یه مدت... من ی مدت اعتراض کردم ج نداد مثل خودش رفتار کردم خداروشکر درست شد.. هرکی یه قلقی داره... اونم شوهر کنه سرش گرم میشه دیگه به شوهرت محل نمیده 

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
شوهر منم همین بود.. بیخیال باش یه مدت... من ی مدت اعتراض کردم ج نداد مثل خودش رفتار کردم خداروشکر در ...

والا چی بگم بنده خدا خودشم خبر نداره بعضی وقتا شوهرم به خاطرش با من دعوا می کنه، دوس دارم دوری و دوستی باهاش داشته باشم چون واقعا میترسم رو زندگیمون تاثیر بزاره

خودم خیلی دلم نمی خواد زیاد باهاشون رفت و آمد کنم، میترسم رو آرامش زندگیم تاثیر بزاره، من خودم باهاش ...

خب خواهرشه . سعی کن پیش همسرت بدش رو نگی . هی ازش ایراد نگیری . باسیاست بعضی وقتا تعریفشو بکن . هی ازش گلایه نکن که اینو گف اونو گف . تو این کارا رو بکن همسرت وقتی ببینه با خواهرش خوبی دیگه چکار داره باهات دعوا کنه . من مثلا روز تولد خواهرشو یادش میندازم میگم حتما بهش تبریک بگو ، مگه چیزی ازم کم میشه؟ نه فقط جلو همسرم آدم خوبه میشم 😉😉 یکم سیاست داشته باش 😉😊

╰•★★اَلا بِذِکرِ الله تَطمَئِنُ القُلوب★★•╯
والا چی بگم بنده خدا خودشم خبر نداره بعضی وقتا شوهرم به خاطرش با من دعوا می کنه، دوس دارم دوری و دوس ...

وقتی خواهرشوهرت خوبه رابطتو باهاش خراب نکن.. ب شوهرتم جور دیگه بفهمون مسئله رو.. واسه من ب مرور حل شد.. حالا باز خواهرشوهرتو کاری نداره واسه من داشت

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
والا چی بگم بنده خدا خودشم خبر نداره بعضی وقتا شوهرم به خاطرش با من دعوا می کنه، دوس دارم دوری و دوس ...

عزیزم شاید شما بتونی دوری و دوستی کنی اما شوهرت نه چون خواهرشه خانوادشه 

حساسیتتو بزار کنار