خواهرشوهرم داره عروسی می کنه، قبلا از ما دور بودن، حالا می خواد بیاد شهری ک ما هستیم، شوهرمم خواهر آخرشه، روش حساسه، با اینکه دختر خوبیه ولی خیلی وقتا به خاطرش من و شوهرم دعوامون میشه، به نظرتون باهاش چجور رفتار کنم بهتره؟
حالا که رو خواهرش حساسه و میگی اونم دختر خوبیه باهاش خوب باش تا تو زندگیت مشکلی پیش نیاد . زیاد هم صمیمی نباش چون همیشه صمیمیت با خانواده همسر بعدها مشکل به وجود میاره
حالا که رو خواهرش حساسه و میگی اونم دختر خوبیه باهاش خوب باش تا تو زندگیت مشکلی پیش نیاد . زیاد هم ص ...
خودم خیلی دلم نمی خواد زیاد باهاشون رفت و آمد کنم، میترسم رو آرامش زندگیم تاثیر بزاره، من خودم باهاش خوبم فقط اینکه شوهرم زیادی روش حساسیت نشون میده بعضی وقتا سرش دعوامون میشه
نه، قبلا اونا ی شهر دیگه بودن، الان که می خواد ازدواج کنه میاد شهر ما
شوهر منم همین بود.. بیخیال باش یه مدت... من ی مدت اعتراض کردم ج نداد مثل خودش رفتار کردم خداروشکر درست شد.. هرکی یه قلقی داره... اونم شوهر کنه سرش گرم میشه دیگه به شوهرت محل نمیده
شوهر منم همین بود.. بیخیال باش یه مدت... من ی مدت اعتراض کردم ج نداد مثل خودش رفتار کردم خداروشکر در ...
والا چی بگم بنده خدا خودشم خبر نداره بعضی وقتا شوهرم به خاطرش با من دعوا می کنه، دوس دارم دوری و دوستی باهاش داشته باشم چون واقعا میترسم رو زندگیمون تاثیر بزاره
خودم خیلی دلم نمی خواد زیاد باهاشون رفت و آمد کنم، میترسم رو آرامش زندگیم تاثیر بزاره، من خودم باهاش ...
خب خواهرشه . سعی کن پیش همسرت بدش رو نگی . هی ازش ایراد نگیری . باسیاست بعضی وقتا تعریفشو بکن . هی ازش گلایه نکن که اینو گف اونو گف . تو این کارا رو بکن همسرت وقتی ببینه با خواهرش خوبی دیگه چکار داره باهات دعوا کنه . من مثلا روز تولد خواهرشو یادش میندازم میگم حتما بهش تبریک بگو ، مگه چیزی ازم کم میشه؟ نه فقط جلو همسرم آدم خوبه میشم 😉😉 یکم سیاست داشته باش 😉😊