2777
2789
عنوان

درمان یبوست

973 بازدید | 28 پست

سلام دوستان ، یه سوال دارم خیلی ضروریه اگر اطلاعات دارید لطفا راهنمایی کنید

مادرم حدود یک ماهه مدفوع توی روده‌ش گیر کرده و دفع نمیشه ، چندین ساله یبوست شدید داره ، با آب درمانی دفع میکنه ، هرموقع ام که دستشویی میره دل درد شدید میگیره چون اون تیکه دفع نمیشه ، بنظرتوت برگ سنا بگیرم براش؟ حالش و بد نکنه

قرص بیزاکودیل عالیه من با این قرص اوکی شدم 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انجیر که خشکه انجیر منظورمه اب ولرم بریزید بمونه روش بعد اب و انجیر بخورید موثره

گلابی و کیوی زیاد مصرف کنه و شیر هم خوبه 

کره از سوپرمارکت تهیه کنید صبح بخوره 

از گوگل دوباره راهکار بگیرید داروهای گیاهی هم هستن به یه عطاری مراجعه کنید و بپرسید خوبه 

دل پیچه داره بعد خوردنش؟ میترسم ، این از خودش دل درد میگیره اونو بخوره حالش بدتر نشه

خوب دلپیچه داره تا حدودی.ولی من با قرص سیلاکس اصلا دلپیچه نمیگیرم.هر شب قبل خاب یکی میخورم.و روزی یک دفعه دفع دارم

لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه
انجیر که خشکه انجیر منظورمه اب ولرم بریزید بمونه روش بعد اب و انجیر بخورید موثره گلابی و کیوی زیاد ...

ممنون عزیزم ، فکر نمیکنم اینا روش جواب بده ، چون چند بار هم شیاف گذاشت بی نتیجه بود ، دفع داشت ولی اون یه تیکه نمیاد ، انگار خشک شده نمیدونم ، برگ سنا شما تجربه ای ندارید؟

شیاف؟ گذاشته ، اون یه تیکه نمیاد بیرون

شیاف نه قرصشو بگیر واسش بده بخوره 

روغن کرچکم من شنیدم میگن عالیه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷