2821
2789
عنوان

پاکسازی

95 بازدید | 9 پست

سلاام من پوستم خوبه ولی برا قبل از عید میخوام ی پاکسازی برم خودمم تو خونه انجام میدم ولی چون پوستم چربه گفتم شاید کنترل بشه کدوم نوعشو برم بهتره یا اصن نرم

بعد هاشور ابروم و پاکسازیم تو ی روزه مشکلی پیش نمیاد

پوست چرب تو خونه چجوری پاکسازی میکنید منم چرب پوستم 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پوست چرب تو خونه چجوری پاکسازی میکنید منم چرب پوستم 

من‌اول صورتمو قشنگ تمیز میشورم  با فوم مخصوص پوست چرب 

بعد اسکراب میزنم و میشورم و تونر میزنم

بعدش از سرم طلا استفاده میکنم ک خیلی خوبه

بعد ی ماسک انار یا چای سبز بعدشم ماسک زیرچشم میزارم 

بعدشم ی ابرسان و مررطوب کننده

اگ خم خواستی عکسشونو میفرستم

من‌اول صورتمو قشنگ تمیز میشورم  با فوم مخصوص پوست چرب  بعد اسکراب میزنم و میشورم و تونر م ...

اگه زحمتی نیست واسم میفرستین شرمنده🙏❤

پوستم چربه واقعا عذابم میده

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

سلام دوستان عزیزم

من بیوتی‌تراپیست هستم و به صورت تخصصی آموزش‌‌پاکسازی(فشیال)پوست،مزونیدلینگ،میکرونیدلینگ،مزوتراپی،بیبیکلو(تکنیک پوستکره‌ای)،……

همراه با ارائه مدرک معتبر فنی‌و حرفه‌ای رو دارم.

شماره تماس:۰۹۱۹۶۳۹۲۷۲۹

پیج اینستا:skincare_asa91

اتاق پوست مجهز در ظفر