2777
2789
عنوان

دلم گرفته

140 بازدید | 12 پست

خدایا هرکی امشب اینجا حاجت داره

دلش گرفته

به حق حضرت رقیه س حاجت رواش کن

برای حاجت تون ذکر  رب صل علی محمد و علی اهل بیته رو میگم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم تازه گریه کردم..میشه هر کی این پست رو دید واسه رسیدن ب حاجتم صلوات بفرسته 😭😭🥺

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

منم امروز خیلی حالم بد بود. کلی گریه کردم. ولی خوب اهمیتی نداره. چون کسی گریه عامو نمیبینه که بخواد براش مهم باشه. همه فک میکنن چون نقاب بی خیالی زدم رو صورتم دیگه هیچی از غم و غصه حالیم نیس 

متاسفانه نمیدونم چرا ادما برای خراب کردن حال هم تموم تلاششونو میکنن ولی برای خوب شدن حال هم هیچ حرکت ...

هعععععی من که دیگه از هرچی آدمه توی دور و اطرافم بریدم......چهره ی خیلیاشونو دیدم..... همشون به خاطر منافعشون عوض میشن... 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 
هعععععی من که دیگه از هرچی آدمه توی دور و اطرافم بریدم......چهره ی خیلیاشونو دیدم..... همشون به خاطر ...

اره بخدا 

وقتی به کمکشون نیاز داری میگن ببخشی خودم خیلی گرفتارم

همین امشب واسه من اتفاق افتاد

منم امروز خیلی حالم بد بود. کلی گریه کردم. ولی خوب اهمیتی نداره. چون کسی گریه عامو نمیبینه که بخواد ...

مثل من 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز