2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای جان خدا چه نعمتی بهت داده خدا نگهشون داره اما عزیزم تو آرزوی خیلی ها نصیبت شده من از خدامه خدا بهم یه دختر بده توروخدا ناشکری نکن اصلا .چشم بد ازت دور باشه زیر سایه الله بزرگ بشن و لذتشو ببری 

به حرف بقیه توجه نکن اگه مثل من و خانومای دیگه مثل من چندین سال منظر بچه باشین و هنوزم نتیجه نگرفته ...

انشالله ب حق فاطمه زهرا خدا بهتون یه بچه سالم بده 

برا خواهرمم دعا کن خیلی دلش بچه میخواد

سعادت از این بالاتر😍

منم دوقلو دختر دارم یه عالم دیگه سیر میکنیم از بس شیرین و شیرین زبونن

شوهرم ماشالله عاشقشونه یکروز تحمل دوریشون نداره

با اینکه سر جنسیتشون یک هفته باهام قهر بود

گاهی وقتا یادش میارم

آوان❤آسو  چشم بد کور که هم جانین و هم جانانین😍
انشالله بزودیی قسمتت میشه عزیزم

دعا کن برام عزیزم به خدا دیگه افسردم میدونم همه زنای مثل منم همین حال منو دارن ،اطرافیان همیشه حرف دارن واسه گفتن ،بچه نداری بهت انگ نازایی میزنن همش دخالت میکنن ،بچه دارم میشی با جنسیتش کار دارن ،به این فک کن دوتا دسته گل ناز خدا بهت داده که همیشه همو دارن 

من یکی از رویاهام اینه دو قلو باردار شم دختر باشه /// :  

از خدا خیلی بخواه بهت میبخشه منم از مجردی ارزوم بود دوقلو ، کربلا رفتم از امام حسین و حضرت ابوالفضل خواستم قربونشون برم وساطت کردن خدا سه قلو داد

دوست دارم بعدیو برم تغذیه دوباره پسر اقدام کنم ولی مادرم میگه چخبرته همینو بزااا 

عزیزم یه پیشنهاد خواهرانه کم تر با مادرتون درد و دل کنید اونم تو بارداری که روحیتون به شدت حساسه چون فقط بیشتر افسرده و دل زدتون میکنن .

انشالله ب حق فاطمه زهرا خدا بهتون یه بچه سالم بده  برا خواهرمم دعا کن خیلی دلش بچه میخواد

مرسی عزیز دلم ،خدا به همه ماها که منتظریم نعمتشو بده ،به خدا خونه سوت و کور بی بچه