2777
2789

عقد بودم فقط سر خونواده هامون جنگ داشتیم

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوران عقد ،هم زن شوهری هم‌نیستی😂دوست دختر دوست پسرم نیستی😂معلوم نیست چی هستی،ولی برا ما خوب بود

ولی خوب به خاطر دوری،یا سر خانواده ها بحث میشد،اونم خوب من از ی خانواده دیگه،فرهنگ دیگه اون از ی فرهنگ و اخلاق دیگه طول میکشه بشناسی اخلاق هاشونو

❤Che khobe ke daramet
دوران عقد ،هم زن شوهری هم‌نیستی😂دوست دختر دوست پسرم نیستی😂معلوم نیست چی هستی،ولی برا ما خوب بود و ...

بعد عروسی بهتر میشه ینی؟من خیلی وابسته همسرمم اونم بنده خدا مشغول کاره 

چن مدته عقدین؟ما دو ساله قراره پاییز عروسی کنیم

،ما اولین سالگرد ازدواجمون نزدیکه 😁بحث زیاد پیش میاد اونم یا سر فضولی خونواده یا...بعضی وقتام  شوخی شوخی همینجوری  همو میزنیم یهو جدی جدی میشه ینی کشیدن مو و چنگ گرفتن و...🙁شمام شده بزنین همو؟

به شرایطت هم بستگی داره 

همه میگن دوران عقد خیلی بد 

ولی خوب این درجه بد و خوبی بستگی به شرایط داره 

بیین ما که زنیم در دوران عقد تحت فشاریم ،چون چه رابطه داشته باشی چه نداشته باشی ی طوری تحت فشاری و مثل زن و شوهرا زندگی نمیکنی 

از نظر علمی روی ذهن ،تمرکز ،رفتار ،تصمیم گیری ،عاطفه اثر میذاره حالا ما از اینا توقع داریم خوش و خرم زندگی کنن خوب نمیشه هر دو در شرایط بدی هستن و دعوا میشه 

بعد شما خونه که ندارین یا خونه پدر شوهرید یا پدر خودت ،و با خانواده ها در ارتباط 

ی وقت ی حرف بی منظور یکی میزنه ناراحتی پیش میاد ولی ازدواج کنید دو تایی مثل مهمون میاین و میرید و شما دوتا بهم نزدیکترید تا خانواده ها و اجازه  نفوذ داده نمیشه به خانواده ها ،این یعنی حریم امن دو نفری و آرامش انشالله