2777
2789

یه گربه خیابونی شوهرمو چنگ زد، رفتیم واکسن هاری هم زد، منم زدم. من فقط به گربه دست زدم ولی چنگم نزد، دستکش هم دستم بود اما دستام از گوشه ناخن و اینا یکم زخم بود. خلاصه از سنبه زندگیم سیاه شده، همش فک میکنم هاری گرفتم. امشب توهم زدم علائم عصبی دارم! با اینکه واکسن هم زدم! حالم افتضاحه نمیدونم چیکار کنم یه لحظه ذهنم ازش پرت شه 😭😭😭😭😭 هی میرم سرچ میزنم چیزای ناجور می بینم بیشتر میترسم. دیوونه شدم 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

منم 1 ماهه دلم خونه میفهممت

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همین قضیه؟ 

نه چیز دیگه ولی منم رو همه قضیه ها انقدر وسواس دارم و همش حس میکنم علامشو دارم مثل الان تو

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘

ما تو دانشگاه گربه داشتیم هر روز ده بار چنگمون میزد  ولی زنده ایم😁همه ی گربه ها هاری ندارن ک ، واکسنم زدی  اتفاقی نمیوفته نگران نباش

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
منم گربه چنگم زد دستم زخم شد هیچیمم نشد چرا انقد بزرگش میکنی من تضمین میکنم هیچ اتفاقی برات نمیوفت ...

عزیزم من دامپزشکم خودم، خیلی از اینا راحت تره متاسفانه، خدا رو شکر گربه ای که شما رو چنگ زده هار نبوده

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗