2821
2789
عنوان

مشکل پریودی

148 بازدید | 14 پست

سلام تاحالا شده کسی ۱۵_۱۶ روز دورش عقب بیوفته؟!

من اول دوره رابطه محافظت نشده داشتم 

اورژلنسی خوردم 

حالا ۱۶ روزه از موعدش گذشته پریود نشدم.  بتا دادم منفیه ... تو عقدم استرس دارم ... بی بی چک هم گذاشتم منفیه .. گرچه حالمه هم میبودم دوست داشتم چون ماه دیگه عروسیمه اما میدونم حامله نیستم فقط نمیدونم چرا پریود نمیشم

گروه سبز💚تاریخ شروع رژیم ۱/۱۰/۹۹. وزن اولیه ۵۵... وزن هدف ۵۰ 💚 قد ۱۵۷💚

بعداز قرص خونریزی نداشتید؟!!

کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نم پریود نمیشم 

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔

این قرصا بدن رو میریزن بهم تا بخاد بیاد سرجاش یکم طول میکشه.رازایانه تخم شوید آویشن زعفرون دم کنید

کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞

اون قرصها که خوردی هورمونهات رو بهم ریخته و یکم هم استرس داری اینطوری شدی 

دمنوش اسطوخدوس ،رازیانه ،گل گاو زبان ،بابونه بخور 

جای نگرانی نداره عزیزم 

انشالله خوشبخت بشی🌺🥰

اون قرصها که خوردی هورمونهات رو بهم ریخته و یکم هم استرس داری اینطوری شدی  دمنوش اسطوخدوس ،راز ...

ممنونم عزیزدلم بهم امپول پروژسترون داپه واقعا دلم نمیاد بزنم بسه دیگه این همه هورمون دلم میخواد به بدنم زمان بدم خودش درست میشه

ممنونم عزیزدلم بهم امپول پروژسترون داپه واقعا دلم نمیاد بزنم بسه دیگه این همه هورمون دلم میخواد به ب ...

اگه تا الان مشکل نداشتی 

برای یکبار نا منظمی ،آمپول بزنی الان پریود میشی ولی کلا سیکلت قاطی پاتی میشه ،به نظر من که نزن (من پزشکم ) 

همین دمنوشها رو بخور خوب میشی 

اگه تا الان مشکل نداشتی  برای یکبار نا منظمی ،آمپول بزنی الان پریود میشی ولی کلا سیکلت قاطی پا ...

لره خودمم به دکتر گفتم خب سیکلم خراب نمیشه گفت از این خراب تر من خودمم پرستارم واقعا دیگه دوست ندارم مجبور نبودم همون لوونورژسترول هم نمیخوردم اه ...

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز